| LascoD a întrebat:

Deci iata eu am vb. cu o fata ieri si i-am spus ca am un sentiment pentru ia, dar ia a spus ca nu ma crede deaorece eu oricnd numa glumesc si etc. Dar eu am insistat un pic si am intrebat-o daca e reciproc si a scris,, mhmm" oare ce a avut in vedere?

Deci vreau sa i spun cinstit ca o iubesc dar cum?
P.S. Nu chesti scoate-o in oras sau etc. ori daruiesti ceva. deci mersi si FUNDA!\

6 răspunsuri:
| madyddd a răspuns:

Lasa fetele si mai pune mana pe cartea de gramatica ca esti varza. (Incearca un manual de gramatica de gimnaziu)
si inca o chestie, scapa de expresia "deci" o folosesti prea insistent.

| danutza91 a răspuns:

Parerea mea e ca evita raspunsul deoarece te vede ca un amic prieten bun...sau poate crede ca iti bati joc de ea... data viitoare fi mai convigator

| neutrino a răspuns:

E treba ta daca ai un sentiment pentru "ia", dar nu incerca sa crezi ca ea te va crede ca deja o iubesti. Asta daca nu este o copila dusa cu pluta. Se pare ca si tu esti destul de tinerel daca ii pui intrebari de tipul mentionat de tine.

| Alexaaandraaa a răspuns:

Spune-i ce simși, dar cu seriozitate. Dacă și ea simte ceva, va crede. Sau când te întâlnești cu ea ia-o de mână și sărut-o. love struck Să ne zici ce a ieșit. puppy dog eyes Succes!:*

| kikatsuki a răspuns:

Nu stiu daca e bine e prea rapid prea brutal. poate sa se gandeasca, ca vrei doar sa i-o tragi nu te ai gandit la asta swetylove. incearca sa vorbesti serios cu ea sa ii spui pur si simplu ce simti pentru ea ce ai de gand bla bla. da sa fiti doar voi 2! Daca te place e bine daca nu intreab--o de ce! daca poti schimba ce ti reproseaza bine daca nu cauta ti alta iubire. Crede-ma e cea mai buna solutie ....stiu sigur doar mi se mai spune si Bebe Sexologu :p sa stii ca desi pare ciudat lucrurile simple dar spuse calumea valoreza mult

| DarksideGirl a răspuns:

Cand te intalnesti cu ea ia `o de mana si sarut`obatting eyelashes. Daca te place si ea nu o sa te refuze!winking