| Secretly a întrebat:

Salutare, deci ma confrunt cu o mica problema unde deja nu mai intseleg nimic ce se petrece. Undeva cu 4 luni in urma am incheeat o relatie cu un baiat la care intr-adevar am tsinut as putea spune ca tin la el si acum, in fine dupa ce am terminato mai vorbiam asa din cind in cind imi putea scrie "ce faci, estibine "sau ceva de genu, nimic mai mult, intrebari banale, insa acu nu demult s-a iscat intre noi o cearta extraordinara pe net deoarece lui ceva nu-i placuse din ce am scris si a inceput cu nenumarate ofense la adresa mea ca sunt copil si nu stiutiu mai ce, si incetishor s-a ajuns sa vb despre fosta noastra relatie ...acest lucru ii era specific si inainte insa eu mereu am acceptat si am zis ca trece chiar daca mereu existau contradictsii intre noi insa eu il iubiam, el fiind si o persoana foarte dificila, dar eu i-am zis ca sa ne vedem si sa-i zic in real ce am de zis deoarece pe net e cu totul altceva, el a fost de acord ne-am intseles chiar si in ce zi, insa cind a venit ziua cuvenita nimeni din noi nu a dat vreun semn de viata, plus il shtersesem din lista de prieteni, trecuse deja o saptamana, iar eu aveam la status pus fraza "Mi-e dor de noi citeodata" el imi scrie ca are si el asa stari, si ca ar da orice sa intoarca acele momente si mereu vorbeshte cu aluzii la ceva insa nimic concret, din ceea ce a scris el ultima oara s-a vazut ca face aluzii la fosta relatie si ca tine la ea dar nu intseleg ce vrea sa imi demonstreze cu aceasta, nu mai stiu ce sa cred eu l-am shters din contacte de unde se putea ca sa-l uit deoarece chiar daca a trecut ceva timp eu nul pot uita, si cind imi e mai bine si parca il uit se gaseste cite ceva care iar ma pune pe ginduri, nu stiu ce sa fac, nu as vrea sa fac primul pas spre impacarea cu el, p/u ca eu mereu ia-m acceptat nervii, insa acum nu mai stiu ce si cum sa fac, de ce nu imi vorbeshte concret, deja nu mai stiu ce sa cred oare ce vrea, de ce nu ma lasa in pace. Apreciez mult celor care vor rasp

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna,cred ca cel mai bine e sa iti iei gandul de la el, viata merge mai departe, baieti mai sunt.Eu te inteleg ca nu ti-e usor sa il uiti, poate ca ti-a picat cu tronc sau nu vrei inca sa accepti cum stau lucrurile si inca speri la o impacare.Eu zic sa incerci sa il dai uitarii si sa te gandesti ca nu a fost sa fie. DAca te iubesa cu adevarat sau ar mai fi dorit ceva cu tine,nu statea el asa fara sa te caute,fara sa te vada,ti-ar fi cerut demult sa te impaci cu el,sau cine stie,poate ca e mai incapatant si orgolios si asteapta sa ii ceri tu sa te impaci cu el,dar oricum stii cum e,ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust,nu in toate cazurile dar de obicei.
Orienteaza-te spre altcineva si ai sa vezi ca viata nu se termina la unul singur si ai impresia ca el e alesul,nu a fost sa fie si cu asta basta.El face aluzii poate doar sa te amageasca sau poate ca ii pare oarecum rau dupa tine,ori e confuz si nu stie ce simte.Dar lasa timpul sa le rezolve pe toate,daca e sa fiti impreuna, ve-ti fi, tu cel mai bine e sa iti vezi de treaba.

2 răspunsuri:
| dreamgirl16 a răspuns:

In primul rand scumpa mea, nimeni de aici nu e.in masura sa iti deschida tie ochi si sa te influenteze sa faci un anumit lucru! E vb ca daca tu simti ca nu mai ii poti accepta nervii,atunci asta e,tu stii...ce vrei sa faci, dar gandeste-te poate e ca. mine!laughing se enerveaza fara sa vrea e ff impulsiv nu poate trece cu vederea, dar dupa ii pare rau.se enerveaza tipa dar dupa ii pare rau,caci daca e asa,ai tot dreptu si tot meritu sa faci tu primul pas. Chestiile astea sunt ciudate,nu ti se pare? Care suna primul,care saluta primul pe mess,care si care si care dintree! Sunt niste prostii,mai ales ce traiesc si eu acum,dar infine~!:p Trebuie sa iti faci curaj,il iubesti,stii ca te-a iubit si iti da semne ca te iubeeeste! la viitorn il poti conjuuga doar daca te impaci cu el! Ce pierzi,iti spun eu... sansa de a fii cu el. daca taci, daca nu, nu pierzi nimic doar 5 min din viata in care ii explici ca il iubesti si iti e dor de el!:* Hay,curaj! Si ar trebui ca at cand stabiliti o intalnire vb inainte,adica asta ar trebui sa fie un pretext pentru a vb si pentru a stii unul de altu,chiar ma mir k nu va``ti vb deloc, nu lasa lucrurile sa se inrautateasca, fa primul pas.si daca va mai certati cu aceeasi tema acelasi subiect nu mai faci nici cel mai miiic pas spre impacare!:* Oricine merita a doua sansa!love struck succes,te pup, pentru orice alte nelamuriri, aici sunt!

| lexaon a răspuns:

Pai sa vedemthinking
ai spus ca te deruteaza felul in care iti vorbeste, inainte era asa? banuiesc ca nu, altfel stiai ce sa faci acumthinking el a spus ca ar da orice sa intoarca acele momente(timpul nu poate fi dat inapoi, insa daca si-ar dori cu adevarat si daca "ar da orice" cum a spus el. ti-ar propune el sa va intalniti, te-ar suna in fiecare zi pana i-ai raspune si ar incerca sa dea de tine prin mess/facebook/hi5/blog/telefon absolut orice) daca tu simti ca el chiar vrea sa fiti impreuna fa tu primul pas deoarece nu conteaza daca esti fata sau baiat, conteaza ce simti tu si ce poti face pentru a te simti bine.
nu te lasa in pace probabil pentru ca ii place sa se joacethinking si eu am patit asta cu un tip. oricum asta nu conteaza... daca vrei sa il uiti cu adevarat nu incerca sa faci asta pe cat de repede posibil pentru ca stii cum e.usor vine usor pleaca daca il uiti repede la fel de repede o sa iti revina sentimentele atunci cand te vei intalni cu el pe strada sau mai stiu eu cethinking gandeste-te la el atunci cand simti nevoia, vorbeste cu el ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat intre voi, la un momentdat o sa te plictisesti de el si o sa te plictisesti sa te tot gandesti la el. oricum gandeste-te ca ai mai capatat experienta in materie de baieti big grin
daca iti mai spune ca ar vrea sa fie cum ara inainte intreaba-l" atunci de ce sa nu mai fie cum era inainte? ce te opreste sa mai fi cu mine daca tot ma doresti atat de mult?" si gata. oricum de obicei cand patesc chestii de genul cu un tip imi aduc aminte de chestia asta: " daca ar vrea sa ma sune m-ar suna, daca ar vrea sa iesim, m-ar intreba daca vreau sa eis cu el, daca ar vrea sa vorbeasca cu mine, ar vorbi iar daca ar vrea sa fie cu mine ar fi"
adu-ti aminte de asta mereu si nu uita ca uneori actiunile vorbesc mai tare decat cuvintele