| El3Ktr0 a întrebat:

Salutare,deci sa incep cu inceputul.E ceva nou si pentru mine mai ales ca nu am mai simtit asa ceva pentru nici o fata pe care o cunosc.De 2 saptamani cunosc o fata care e in clasa a 9-a si mai mult e inca si vecina cu mine.Mie chiar imi place mult de ea dar aici mai ales ca dupa ce am cunoscut-o am aflat ca avem multe in comun, dar acum vine o problema mai mare ca numa dupa 1 saptamana am aflat ca si amicului meu ii place de ea.El fiind mai rautacios cu fetele tot timpu ii reuseste la orice fata.Eu chiar imi doresc foarte mult sa ii spun ce simt pentru ea dar nu stiu exact cum.De aia va rog pe multi sa imi dati si mie niste sfaturi oricat de mici dar sa fie utile nu gen spune-i direct ca o placi sau altele.Ps:daca se trezeste unu sa intrebe cati ani am, eu am 16.Va multumesc mult.

Răspuns Câştigător
| tinasong a răspuns:

Da cel mai simplu ar fi sa iti spun si eu sa ii spui direct ca o placi, dar daca nu vrei sa faci asta, arata-i subtil ca o placi, fa-i mici cadouri simbolice nu ceva mare si exagerat, si incerca sa vorbesti cu ea cat mai mult, iar apoi totul va veni de la sine, va vedea ca esti o persoana deosebita si ca e bine sa fiti impreuna. Bafta! sper ca te-am ajutat.

2 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Scoate-o tu primul în oraș înainte prietenului tău!

| neutrino a răspuns:

Si in dragoste, ca si in viata, competitia are rolul ei. Castiga cel mai capabil. Asadar, curteaza fata si ea are dreptul de a alege.