Dacă tot te plângi că te ignoră şi nu te respectă, de ce nu îi da-i pace? Îşi bate joc de tine doar pentru că ştie că îl placi.
Dupa cum ai zis si tu, esti o proasta. Nu tin sa te jignesc dar asta este adevarul, esti o proasta.
Baiatul nu initiaza el contactul pentru ca stie ca esti o disperata dupa el, momentan el combina pe altele care au cat de cat minte, si cand nu ii iasa vrajeala vine inapoi la tine cu comenturi gen "dor de tine etc".
Ai o minte infantila, doresti ceea ce nu poti avea, cand el te ignora mai mult, tu zabalesti mai mult dupa el.
Din partea mea baiatul are nota 10, stie cum merge treaba cu fetele.
Si in legatura cu ziua de maine, m mult ca sigur o sa te intalnesti cu el si ai sa arunci chilotii de pe tine instant.
El niciodata nu o sa se schimbe, mai ales sa fie schimbat de tine, uita-l.
Noi nu te putem ajuta sa ai o demnitate, pur si simplu nu ai.
In lumea asta nu pot exista manipulatori atata timp cat nu sunt victime.
P.S. Macar sa fi sigura ca poarta maine prezervativ.
Oare de ce va mirati ca sunteti inselate si pacalite?
Atata timp cat o fata se ofera pe tava si se culca cu primul care i-a luat ochii nu este de mirare.
Un baiat care arata bine si fetele vin la el, se baga inseama cu el, sunt inebunite... acesta isi va permite sa faca ce vrea si nu este de mirare pentru ca are "totul".
Solutia nu este razbunarea, vina este a ta cand privesti un om in ochi iti poti da seama ce fel de om este sau dupa comportament solutii ar fi sa gasesti altul mai bun ca el sa fie invidios, dar este greu de crezut ca ii va pasa.
Stiu foarte multi tipi care umblau asa dupa fete stateau cu ele max o luna si urmatoarea.
In primul rand nu te duci sa te vezi cu el in al doilea nu-l mai cauta deloc..Asteapta sa vezi daca te cauta si daca simti nevoia sa vb cu el sau mai stiu eu ce cautati ceva de lucru orice pentru a uita chestiile astea BAFTA si nu te du sa te vezi cu el sfatul meu :*