| Fruster a întrebat:

Deci, vreau sa va rog ceva. ceva ce mi-e rusine si mie sad.
vorbesc cu o fata de vreo 2-3 luni si as dori sa ma vad cu ea. insa, am o problema, mare.
N-am idee ce sa fac cand sa ma vad cu ea. adica nu stiu ce sa fac. probabil sa o cuprind :\ s-o sarut. nustiuu...
Please ajutati-ma. straight face unde sa ma vad cu ea? la un club ceva..cum? ..cu ce? ce fel? p.s sunt si foarte rusinos. big grin

Răspuns Câştigător
| demongirl a răspuns:

Hey! Cred ca ar fi mai bine sa va intalniti intr-o cafenea sau cofetarie.Cand o intalnesti cu ea poti sa o pupi pe obraz, probabil un sarut ii s-ar parea prea direct si nu sti cum ar reactiona unei asemenea intentii.Lasa rusinea si vorbeste cu ea lucruri pe care le vorbiti si pe mess sau unde vorbiti voi.Cred ca nu ar strica sa-i oferi si o floare, sunt de parere ca ar aprecia gestul tau dragut.Multa bafta!

7 răspunsuri:
| PlayWithMe a răspuns:

Sari ma pe ea, daca te respinge aia elaughing e lumea plina de fete

| Oana92 a răspuns:

Mergi cu ea in parc(desi e cam frig) sau intr-un local(cafenea, bar) nu in club pentru ca acolo e galagie si nu o sa puteti vorbi. Eventual ai grija sa nu te intalnesti cu o gramada de prieteni pe unde mergi cu ea pentru ca cel mai probabil o sa te tina la povesti, o sa te ia la intrebari sau la misto.

Nu o saruta din prima, o sa se sperie, poti sa o pupi pe obraz cand va intalniti.
Iar in rest, fi tu, a acceptat sa se intalneasca cu tine, deci te place pentru ce esti, nu incerca sa fi altcineva.

Incearca sa o faci sa rada, dar nu deveni penibil(bancuri porcoasa sau seci, glume pe care le intelegi doar tu).
Poti sa o si atingi(nu pe fund, sani sau picioare) eventual pe mana, sa o iei de mana, pe fata, dar nu deveni prea insistent, mai ales daca vezi ca se fereste sau evita atingerea, fa sa para natural totul. Poate nu se simte confortabil sau crede ca vrei mai mult de la ea.
Nu lasa sa existe prea multe momente de tacere(doar daca va ``pierdeti`` unul in ochii celuilalt:X)big grin
Sper ca te-am ajutat. Multa bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Undeva unde se poate vorbi in liniste, nu in club. vorbiti intai, vedeti ce simtiti si apoi altceva. lasa rusinea.

| Larisssaa a răspuns:

Buna.
1. Du-o in parc, la pizza.
Pentru inceput ia-o in brate. Daca te respinge, sa nu incerci sa o saruti dupa. asta ar insemna ca ea este rusinoasa si nu vrea sa se arunce in bratele tale din prima.

| Nelamuritul a răspuns:

Ba cheamo unde vrei u da sa fiti doar voi doi, vorbesti cu ea bla bla bla si o intrebi daca ii place de tine sau alta varianta o pupi direct daca ii place de tine continusa sa te pupe daca nu iti zice si gata.

| Stefy_Stefana_1993 a răspuns:

Pentru inceput ar fi bine sa te duci la o plimbare cu ea in parc cand te vezi cu ea o pupi usor pe obraz si incerci sa porti o discutie cu ea care sa nu o plictiseasca