| miha_8711 a întrebat:

Salutare din nou! Am aceeasi intrebare, aceeasi problema! Am incercat sa uit baieatul pe care am inteles ca il iubesc, e pentru prima oara cind simt asa ceva.Mam intilnit si cu alti baieti dar nu simteam aceeasi.Am incercat sa-l uit, am incercat sa ascul sfaturile celorlalti, dar nu pot, nu e etit de usor sal iut.Mam intilnit cu el doar 2 ori, apoi, doar prieteni! Acum el sia gasit prietena, si vad ca el o place mult. N u pot sa-l uit, nu pot sa ma ghindesc la alceva decit la el, nu pot sa adorm, nu pot fara sa nu-i aud glasul, fara sa-l vad. Ce sa mai fac cu asta? Nu pot fara el, cum sal intorc? ajutati-ma va rog, va rog! Astept raspuns!

Răspuns Câştigător
| ღNameღ a răspuns:

...lasa-l, stiu ca nu e usor, trebuie sa te gandesti foarte bine.
tie ti-e dor sa te alinte, sa se uite la tine ca la soare, sa iti faca complimente, sa radeti impreuna, si cand iti amintesti de toate astea...crying
Si eu am trecut prin asta si mi-a luat 2 ani sa il uitworried...sau poate...e din cauza ca am un alt prieten nou de putin timp si ma preocupa sa stiu mai multe despre el incat pe celalalt il uit
Gaseste ceva de facut, care sa nu aibe legatura cu fostul,... o sa mai ai o sansa, nu se sfarseste lumea...:*
LOVE!

1 răspuns:
Răspuns utilizator avertizat