Cand o sa pleci la facultate e ideal!
Banuesc ca sunteti micuti! Sunteti macar la liceu?
Lasa timpul sa treaca!
Pana atunci va puteti intalni la scoala, in pauze!
plec la facultate in octombrie deci nu sunt mic si daca la 17 o fata e micuta...))
Daca la 17 ani parintii n-o lasa, e o problema grava. Doar daca nu cumva ea nu e prea interesata. Nu, la 17 ani deja o fata e aproape matura tot spun ele ca se maturizeaza mai devreme. Din putinul pe care l-ai spus nu mi se pare ca ea ar face prea multe eforturi chiar daca ai ei sunt realmente foarte stricti.
Varsta e ok, diferenta e la fel.Parinti stiu de voi? Le-ai dat motive parintilor fetei sa fie dezamagit de tine? Ai influenta proasta pentru fata?
Oricum parintii vor ca fata sa-si vada de scoala in primul rand!
Nu stiu ce sa zic! Faceti un,, armistitiu'' Va intalniti o data pe saptamna (in timpul scolii ), mai des in vacante.In rest vorbiti la telefon.
In schimb voi va vedeti de scoala!
Iubita ta da bacul cumva?
Parintii stiu, se cunosc intre ei, nu este niciun fel de problema de genul asta. eu sunt baiat bun care invata etc... fata e la fel. tatal ei e mai strict foarte strict nu stiu ce sa fac. decat sa ma intalnesc odata pe saptamana nu ma mai intalnesc deloc
Ei...sa-ti spun ceva! Tot timpul tati de fete sunt mai stricti sa spun asa! Isi pazesc fetele ca pe niste,, comori'' Daca parintii vostri se cunosc intre ei e foarte bine, e un atu pentru voi!
Iesi si tu cu tatal fetei la o bere, ca intre barbati '' si convinge-l ca ai intentii seriose cu fata lui!
Sper ca nu i-ai propus sa faceti sex! De obicei chestiile astea ii sperie pe parinti!