| Sage89 a întrebat:

Salutare din nou.va cer din nou parerea in legatura cu fata din intrebarea mea anterioara.de curand mi-am luat masina si sunt foarte fericit, se pare ca masina este intr-adevar un mare +.m-am dus la seara si am avut o discutie mai seriosa cu ea.am intrebat-o unde crede ea ca va ajunge situatia, care crede ca va fi sfarsitul? si ea mi-a raspuns ca nu stie.eu mi-am spus parerea mai direct.si i'am zis da intr-un final tot se va sfarsi.a s-a aprins imediat la raspunsul meu. dupa am ntrebat'o de ce crede ca nu va merge? imi zice ca ii este frica ca va suferi, nu este pregatita.am intrebat-o de ce se supara cand vorbesc cu alte fete? nu mi-a raspuns.a tacut.i-am dat de inteles ca rabdarea mea nu va mai tine mult.ca mi s-a cam luat sa ma intrebe toti prieteni daca sunt cu ea si sa le dau acelasi raspuns ca nu.de curand a fost la ziua unei prietene si mai toata noaptea a stat de vorba cu mine prin mesaje.eu unu nu stiu ce sa mai cred.ma vrea nu ma vrea? de azi am zis sa fiu mai distant sa vad care sunt reactile ei si normal nu au intarziat sa apara.mesaje si telefoane.nu am raspuns.voi ce credeti? ma gandesc sa renunt, dar ma intreba daca este bine.sau sa mai astept?

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pune sfarsit dramei

| Masochistul12 a răspuns:

Daca masina te ajutalaughing) e clar ce fata e laughinglas-o laughing) nu te complica, daca acum nu merge, nu o sa mearga niciodata, gasesteti o fata sa te aprecieze. Bafta!