anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare, doresc ceva sfaturi in legatura cu ejacularea precoce, cum sa o intarzii? Da, e si vorba experientei slabe, nu am avut multe ocazii.
Am cautat pe internet si am gasit niste suplimente, spray STUD 100 sau pastile Climax Control care ar spune ca se iau 2 pe zi timp de 30 zile. Voi ce spuneti, care ar fi mai okay? Sau eventual alte produse de genul care sa ma ajute

4 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Nu ajuta. Doar antidepresivele întârzie ejacularea. Se folosesc si in cazul asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Capsule x pill 550 mg da vezi ca o sa o ai în erecție câteva ore și dacă ai probleme cardiace nu recomand, o iei cu 20 de minute înainte de sex

| Willis a răspuns:

Eu nu cred în pastile, creme și alte prostii. Totul ține de mentalul tău. De experiență. Îți recomand o masturbare înainte cu o oră. Așa vei rezista mai mult la următoarea partidă. Și la fel, poți să te mai oprești câteva secunde înainte de a termina, o mai pupi îi mai faci oral până îți mai trece ție, apoi iar continui.

| Bozgi200 a răspuns:

Încearcă sa nu te mai masturbezi așa des, iar in timpul sexului sa nu te gândești la penisul tău. Ocupa-ti minte cu altceva. Poți face pauză înainte de orgasm, de 3-4 ori iar dupa o sa te țină mult si bine.