| girl001 a întrebat:

Salutare dragi amici! am si eu o intrebare la voi si as dori sa-mi dati citeva sfaturi.Deci asa:Eu am avut un prieten cu care m-am intilnit cam 1 si citeva luni. Dar sincer din tot acest an m-am ales numai cu certuri si despartiri permanent.Cauza a fost ca el avea pe alta, si nicidecum nici pe mine nu dorea sa ma lase in pace.Acum citeva saptamini am inceput sa prietenesc cu un baiat care la inceput parea a fi ceva mai bun decit fostul, dar degeaba e tot asa...Fostului nu-i vine a crede ca am putut sa-mi gasesc pe altcineva si incearca sa ma intoarca inapoi linga el.Si eu asta vreau dar stiu ca el oricum va fi si cu mine si cu prietena lui.Asta ma inspaiminta...Si as dori sa fac in asa fel ca el sa inteleaga ca mo pierdut si cu adevarat sa doreasca sa fie cu mine, nu doar pentru ca sa ma desparta de celalalt si sa ma lase balta. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| alexa23 a răspuns:

Tie chiar iti place sa fii "roata de rezerva"? Atat de putin te respecti? Se mai intampla sa fii inselata, sa fii tradata, dar sa te lasi pur si simplu sa fii umilita astfel? Eu zic ca meriti sa ai un barbat numai al tau, oricine merita. Iar daca s-a intamplat sa gasesti pana acum doi care nu au fost asa cum ti-ai fi dorit, numai pentru tine, nu inseamna ca trebuie sa iti pierzi speranta. Daca te-ar iubi, respectivul ar renunta la prietena lui.

2 răspunsuri:
| Lost0in0your0memories a răspuns:

Eh, sa stii ca nu faci bine. in primul rand pe langa ca iti bati joc de prietena lui care cel mai probabil nu stie situatia iti bati joc si de tine. sti vorba aia " numeni nu isi bate joc de tine fara aprobarea ta". eu zic sa ii spui clar ca ti-a ajuns cate ti-a facut si cat ai suferit fiind tot a doua optiune si ca daca nu vrea sa te piarda definitiv ar face bine sa termine cu jocul asta care va face rau dar cel mai important e ca tie iti face rau fiindca el e bine mersi cu aman2 si stie ca renuntand la tine o are pe ea si invers. tu esti mai buna decat crede el si ar fi zeci de baieti in ochii carora tu ai fi singura fata speciala si totusi tu te multumesti cu el! sa si ca nu pierzi nimic daca rupi relatia cu el, ar fi cazul sa traiesti si tu cu adevarat o relatie nu ce are el sa iti ofere, meriti ceva mult mai bun. cauta! nu te multumi cu atat de putin

| Mousie a răspuns:

Cand te mai cauta trimite-i sms la prietena lui sa te lase in pace. atunci o sa vezi cu cine ramane, simplu. daca nu ramane cu tine, mai bine ca ai scapat de un nesimtit!