| NoName1312 a întrebat:

Salutare dragi "colegi" din TPU.
Am o relatie de aproximativ 2 ani si o luna, si am fost fericit pana acum aproximativ 2 luni.
Problema a aparut cand una dintre cele mai bune prietene de-a ei ne-a chemat la ziua ei de nastere. Un fel de garden party.De atunci si pana in ziua de azi simt o usoara atractie fata de prietena prietenei.Stiu ca poate suna ciudat dar cred ca daca nu rezolv cumva urgent problema asta, risc sa ma indragostesc involuntar de ea.
Credeti ca ar fi mai bine daca i-as zice ei?! Credeti ca "m-ar da de gol"? Comportamentul ei este una normal fata de mine, vorbim aproape in fiecare zi cate ceva insa nimic important.

Multumesc anticipat.

9 răspunsuri:
| XxBlueRosexX a răspuns:

Pai daca ea nu te place si o lasi pe iubita ta degeaba, daca din cauza asta ele 2 sar certa, gandeste-te putin ca daca te desparti de iubita o sa o faci sa sufere foarte mult...deci gandeste-te bine ce vrei sa faci. Parerea mea ar fi sa ramai cu cea cu care esti acum si daca e sa te indragostesti de cealalta spune-i si gata, ar fi cel mai bine. A si nu cumva sa afle iubita ta ca vorbesti cu prietena ei ca o sa iasa rau.

| Violleta2022 a răspuns:

Fii macar serios si incheie relatia existenta inainte sa-i declari dragoste celeilalte.
Oricum, s-ar putea sa ai o mare dezamagire, pentru ca, fetele nu-si prea tradeaza prietenele si ai sanse sa te refuze.

| NoName1312 explică (pentru Violleta2022):

Eu nu vreau sub nici o forma sa inchid relatia, dar m-am gandit sa-i spun fetei despre sentimentele mele fata de ea, poate ma ajuta cu un sfat, asa poate mi-ar "cadea" si mie o piatra de pe inima.

| Freya1 a răspuns (pentru NoName1312):

Deci tu daca nu vrei sa te desparti de actuala inseamna ca de prietena ei ai doar atractie sexuala.
Tu trebuie sa te gandesti si sa analizezi daca merita sa iti pierzi iubita doar pentru o partida de sex cu alta. Daca nu stapanesteti organul si stai departe de fata respectiva.
Sa ii spui aleia ca o placi e sinucidere curata, ea o sa ii spuna prietenei tale, tu o sa ii spui ca nu vrei sa o lasi, cealalta o sa spuna ca deci ai vrut-o numai pentru sex si atunci o sa dai cu stangul in dreptul si o sa te lase amandoua.
Nu este corect fata de iubita ta ca tu sa te gandesti si sa o vrei pe alta si in fond inseamna ca nici nu o mai iubesti.Nu poti sa pretinzi ca iubesti un om in timp ce vrei sa fi cu altul.Mai bine fai un serviciu iubitei si paraseste-o daca mai ti la ea macar cat negru sub unghie pana nu o faci sa sufere.

| sofisis a răspuns (pentru NoName1312):

Nu cred ca fata de ea trebuie sa fii sincer ci fata de tine in primul rand. Daca chiar nu vrei sa inchei relatia, accepta ca e un simplu crush, o atractie de moment si nu te mai gandi la ea. Se poate trece peste. Trust me

| Violleta2022 a răspuns (pentru NoName1312):

Este cea mai mare greseala pe care o poti face vreodata, si le vei pierde pe amandoua.
Pentru ca, o prietena adevarat nu-si tradeaza prietena si ii va spune ca i-ai facut avansuri.
Asa ceva nu se face niciodata!

| NoName1312 explică (pentru Violleta2022):

Deci daca ii zic ca incep sa simt ceva pentru ea si sa ma ajute cu un sfat cum sa scap de aceasta senzatie, inseamna ca ii fac avansuri?

| Violleta2022 a răspuns (pentru NoName1312):

Da! Inseamna ca ii faci avansuri!

| asdf2kpower a răspuns:

Încearcă-ți sansa cu ea.