| alexandru9999999547 a întrebat:

Salutare dragi necunoscuti de pe TPU., am nevoie de putin ajutor.
sunt un baiat, am 17 ani clasa a 11-a. Cand eram in clasa a 8-a am avut prima mea relatie cu o fata, care a durat aproximativ 1 an pana a zis ca nu mai vrea sa treaca prin certuri si sa vrea sa ramanem doar prieteni (friendzonee), de atunci am cam rupt legatura cu ea, de zilele de nastere mai vorbeam pana anul acesta cand de ziua mea a zis ca ii e dor de mine si eu nu stiu de ce dar i-am zis sa ne intalnim la o cafenea undeva. acum tin sa mentionez ca pe parcursul acestor 3 ani nu am uitat-o, motivul pentru care nu am mai bagat-o in seama este ca imi zisese clar ca nu mai vrea nimic intre noi. Problema mea este ca inca tin la ea, nu pot sa imi explic de ce simt asa, asa ca m-am hotarat la aceasta intalnire sa aflu daca ea mai simte ceva pentru mine. am 2 optiuni:
ori ne petrecem timpul impreuna acolo vorbind frumos alea alea, subiecte de vorba sunt destule, si apoi cand e cazul sa incheiem ii zic ca m-am simtit bine si ca mai vreau sa ne mai vedem. deci o iau incet incet, ori la fel ne petrecem timpul frumos alea alea dar la sfarsit ii spun ce simt.
Pe care optiune sa o aleg? Care e mai buna si mai potrivita?
Multumesc

Răspuns Câştigător
| GreenBubble a răspuns:

Prima varianta big grin
Spune-i ca vrei sa va mai vedeti si vezi ce reactie are...

Take care!(^_^)

5 răspunsuri:
| maria999 a răspuns:

Prima varianta ca dupa daca te grabesti s-ar putea sa strici totul si nici nu poti sa fi sigur de sentimentele ei momentan eu zic sa mai astepti. Succes!

| corbulalbrosu a răspuns:

Spune-i exact ceea ce simti doar astfel va sti si ea ce sa faca pe viitor.Bafta.

| neutrino a răspuns:

Prima varianta este mai indicata acum.

| Emilian65 a răspuns:

Cred ca ar fi bine sa alegi a doua optiune.

| alexandru9999999547 explică:

Multumesc mult pentru raspunsuri. Am sa merg pe prima varianta pana la urma. Multumesc din nou.