Nu cred. A vrut doar sa-si recupereze sandalele si probabil a aflat de la bunica că tu esti in acelasi hotel.
Este imposibil ca femeia sa se fii dat la tine, odata ce nu te-a vazut in viata ei.
asta este doar in imaginatia ta!
Violetta,orice e posibil in viata.
Cine stie, poate m-o fi vazut la plaja acolo.
Imposibil sa te fii vazut la plaja acolo, odata ce ea a fost cu mult inaintea ta acolo si abia ajuns acasa a constata ca si-a uitat papucii.
Asta este doar in mintea unui copil, care inventeaza povesti imaginare.
Violeta,ea a plecat cu doua zile inaintea mea si sunt mare sanse sa ma fi vazut la plaja de multe ori fara ca eu sa o vad.
Si spre deosebire de tine eu nu spun minciun ca sa ies in evidenta.
Mai baitel, spre deosebire de mine tu esti copil inca si visezi cai verzi pe pereti.
Ce cersetor esti
Nu poti sa iti alegi tu o femeie, ci doar sa umbli dupa unele care crezi ca vor sex cu tine?
Dai si tu niste raspunsuri zici ca esti Violeta in varianta masculina.
Pai ce am cersit eu vreodata atentie de la fete?
Mai multe fetele de la mine si eu nu mi-am dat seama niciodata sau poate mi-am dat seama prea tarziu.
Tu faci din tantar armasar tragi niste concluzii care nu isi au rostul.
Poate ca am cazut in extrema
Dar sincer eu nu inteleg de ce - si probabil pentru ca nu am gandit niciodata asa - de ce mi-as pune problema daca oare o fata a vrut saimi atraga atentia cu orice sau oare as interesa-o...
Pe mine daca ma intereseaza, asta e important.
Sincer o atitudine ca asta inseamna ca "daca nu e cal e bun si magarul"
Asta inteleg si gandesc eu; tu poti avea o alta idee si o ai. Deci procedeaza ca atare fara sa intrebi in acest caz opiniile altora care te fac sa fii contrariat daca nu auzi ceea ce ai vrea tu sa auzi