| LordCristobal a întrebat:

Salutare dragilor!
Baieti, sa zicem ca vreti sa va uitati la un meci de fotbal din Champions League dupa o zi grea de munca dar iubita insistă sa faceti sex cu ea dar voi o refuzati.Vazand acest lucru iubita se enerveaza pe voi si va face un scandal monstru pentru ca ati refuzat-o.
Ei bine, in urmatoare zi iubita isi schimba brusc dispozitia si va asteapta la masa cu mic dejun și cafeluta pregatita.La masa ati avut parte de o atmosfera placuta dar la putin dupa masa simtiti ca va ia o puternica durere de burta si diaree.Va deplasati imediat catre toaleta si realizati ca o sa aveti mai mult de stat la baie. Iubita va urmareste pana la baie si va spune urmatorul lucru:
,,Ti-am pus un laxativ in cafea ca sa iti fie invatatura de minte sa nu mai refuzi sa faci dragoste cu mine si de acum inainte sa nu mai pui fotbalul inaintea mea!".laughing))))
Baieti, ce reactie ati avea fata de iubita voastra?
V-ati gandi sa va despartiti de ea in urma acestei faze?

Răspuns Câştigător
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nu m-as desparti, as proceda la fel, i-aș pune un laxativ în cafeluța de dimineață înainte sa meargă la lucru

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Stiam eu ca fac bine ca imi gatesc singur

| StoicAnalysis a răspuns:

Mie mi s-ar parea dubios inca de cand mi-a pregatit micul dejun laughing. Si cand nu ar fi atenta, as schimba farfuriile laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut. Sincer nu, cred că are dreptate. Dar nu neapărat pentru că ai refuzat-o ci de felul în care ai făcut-o. Dacă i-ai fi spus că pur și simplu nu ești în stare să faci asta și aveai un motiv întemeiat, poate că ar fi înțeles. Oricum pentru desăvârșire sunt multe de luat în calcul. Eu personal in fiecare relație în care am fost nu am refuzat niciodată o partidă de sex. Așa că ar trebui să vezi situația asta în ansamblu că e doar un simptom că ceva nu funcționează. Dacă vă permiteți poate faceți câteva ședințe la terapie de cuplu. Succes!

| C._Madalin_Andrei_1999 a răspuns:

La ce meci din cl te uitai?