| angel70530 a întrebat:

Salutare dragilor, demult nu am scris aici, deci daca cineva mai tine minte istoria mea, vreau sa va spun ca am terminato cu el, adica cu fostul meu iubit, am incheiato demult cu el avem 3 saptamini de cind nu vorbesc cu el, dar nu il pot uita, si inca ma enerviaza chestia asta ca nu ma sterge din prieteni de pe un sait de socializare si nici de pe skype, plus la asta si pune like la toate postarile mele care le pun eu, si la statusurile lui pune piesele mele preferate, acum la status a pus piesa preferata care a fost cindva a noastra, el imi cinta mie piesa asta, si 5 fete i-au pus like la piesa asta. Deci chiar nu stiu ce sa fac, nu pot sa fiu tare, in asta, nu il pot uita, m-am saturat de tot, uneori imi vin in cap niste timpenii, nu vreau sa mai traiesc, stiti as vrea sa imi dati niste sfaturi, de incurajare, caci chiar sunt distrusa, ma simt calcata in picioare, va rog seriozitate, astept sfaturi,

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Ca el regreta si,poate,si-a bagat mintile in cap,nu te-ai gandit?
Nici tu nu vrei sa-l uiti,singura te chinui.
Daca vroiai sa rupi orice legatura cu el,il stergeai tu si de pe lista de skype si de pe fb.
Dar,e un joc al orgoliilor,tu vrei ca el sa se intoarca in genunchi la tine,iar el inca nu e pregatit sa ingenuncheze.
Asa ca,ori o rupi de tot,ori mai rabzi.
Motiv sa te simti distrusa,nu ai,el regreta despartirea,dar nu foarte mult.
Si sa faci bine sa traiesti, viata e minunata si ce-ti ia azi cu o mana, maine iti da cu doua, n-o arunca doar pentru ca lucrurile nu sunt cum ti-ai dori intr-un moment sau altul!
Esti tanara si puternica, foloseste-ti atributele astea ca sa mergi inainte oricat de spinos e drumul!
Curaj sa ai si hotarare!

3 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Sfatul meu este sa inveti sa scrii corect romaneste si poate nu vei mai fi calcata in picioare.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai un scris groaznic

| Lovee18 a răspuns:

Nu ai de ce sa te gandesti la lucruri de genu -vreau sa scap de viata -, lasa-l in pace face asa doar pentru a te face intr-un fel sa te intorci la el sau sa-ti arate ca nu te-a uitat sau in legatura cu acele 5 fete. Daca te-a deranjat ca ele au dat like nu cred ca a fost vina lor... daca tu chiar ai renuntat la el chiar daca nu il poti uita inca mai exista timp sa treci peste.Succes!