Salut! În primul rând trebuie să fii absolut sigur daca este asa sau nu. Apoi discuta cu ea deschis despre asta, ar fi cel mai indicat, pentru că tu nu faci nimic altceva decât să pui întrebări. Nu ai de ce sa iti fie teama, nu o obligi sa faca ceva, vorbești deschis si nu mai e ceva iesit din comun, nu ai de ce sa te temi pentru că ea tot cu tine va rămâne. Succes!
Pai si ce ne intrebi pe noi... internetului chiar nu ii pasa cu cine face sex sotia ta.
Dacă singură nu incetează "ieșirile in fundal", relația voastră scârțâie serios (unii vor spune că așa e modern, mă rog...)
Depinde foarte mult de amândoi. Nu avem noi de unde să știm nici ce firi sunteți, nici ce relație aveți, nici ce vrea tânărul cu pricina...
Fă un salt în gol și speră să fie o plasă înainte de sol.
Nu știu cum poți accepta asa ceva, cred ca ii aruncam telefonul pe geam, ei după ii punem benzina pe el sa ia foc )
Treaba voastră ce faceți în dormitor... daca ia spune ca nu se implica emoțional...
" Poate dauna?"
Poate.
E posibil ca soția ta sa fie atât de incantata de fantezia devenita realitate incat sa-și dorească foarte des.
Dacă relația voastră este foarte consolidată și știți amândoi care sunt limitele, încercați swingul.
Baii voi nu intelegeti ca pentru domnu radu nu e mare scofala pentru ca el VREA sa o vada cu altul in pat.da nu sa se alature doar asa sa priveasca
Nu e de mirare dacă se îndrăgostește de el și te lasă singur. Tu măcar îl cunoști pe tipul ăla
Nu, nu il stiu dar e casatorit si el, i-am vazut profilul pe Facebook...
Eu cred ca e o terminata, da divorț! Cum sa faca sex cu altcineva sa vada cum e cand ea are sot? Trezește te omule, e o imbecilă curva aia
beausingurlamasamea întreabă: