Nu as fi geloasa dar nu as accepta ca iubitul meu sa danseze cu o tipa străina și asta din orgoliu. Adică iubitul meu nu trebuie sa dea curs la bârfe sa ma pună în situații jenante. Chiar dacă nu sunt geloasa de fel, țin la imagine. Când sunt cu un bărbat mai ales la petreceri, atenția lui se îndreaptă către mine și a mea către el. Pot fi mici execeptii fiindcă sunt o persoana deschisa la minte dar scenariul tău ma duce cu gândul ca ceva nu ar fi potrivit
Un dans nu conteaza asa mult, important e ce se intampla pe parcusul lui. Stiu ca dansul echivala cu o parte din ritualul de seducere a partenerei. Deci poate sa si aibe respingere, iar "femela" sa refuze, pentru ca are deja partener. Poate ca nici nu o sa fiu acolo, nu o sa-mi tin partenera legata de mine, poate are si ea evenimentele ude participa doar ea, la fel cum si eu s-ar putea sa am cercul meu de evenimente.
Nu trebuie sa ne sufocam libertatea. Important e sa respectam anumite valori. Ori daca apare flirtul sau apar alte lucruri mai intime, deja ma simt dat la o parte, pentru ca nu mai prezint interes pentru ea., ca acceptat ritualul celuilalt.
Acuma, am evoluat ca fiinte intelgente, nu o sa ne omoram pentru a avea partener sexual, deci in functie de situatie se poate lasa direct cu ruperea relatiei "ok, daca pe el il iubesti, mergeti mai departe, va trebui sa-mi gasesc pe altcineva, sa nu te prind ca mai apari in viata mea!".
Mi-e greu să-ți răspund pentru că mai repede mă regăsesc în persoana cu "antecedente" cu tipe căsătorite... )))
Hahaha. Super.
Îți doresc un An nou fericit!
Bine ca "erau" căsătorite.
An nou fericit!
Un an nou fericit și ție, cu tot ce-ți dorești.
Merci!
Este normal ca oamenii să experimenteze sentimente de gelozie în anumite situații, în special atunci când sunt într-o relație de lungă durată și sunt atașați de partenerul lor. Cu toate acestea, modul în care se gestionează gelozia poate face diferența între o relație sănătoasă și o relație toxică.
Dacă ați simți sentimente de gelozie într-o astfel de situație, ar fi important să vă întrebați dacă aceste sentimente sunt justificate și dacă sunt în acord cu ceea ce v-ați stabilit cu partenerul/partenera dvs. de viață în ceea ce privește libertatea și independența fiecăruia în relație. Dacă ați stabilit că aveți o relație monogamă și ați discutat deschis despre acest lucru, atunci poate fi normal să simțiți o anumită nemulțumire dacă partenerul/partenera dvs. dansează apropiat de o altă persoană de sex opus, mai ales dacă acea persoană are o reputație de a avea aventuri cu persoane căsătorite.
Cu toate acestea, este important să vă amintiți că fiecare persoană are dreptul la propria libertate și independență într-o relație și că trebuie să existe încredere între parteneri. Dacă aveți îndoieli sau îngrijorări cu privire la comportamentul partenerului/partenera dvs., ar fi important să discutați deschis despre acestea și să încercați să găsiți o soluție împreună. Este de asemenea important să vă amintiți că fiecare persoană are nevoie de propriul spațiu și timp pentru a se dezvolta și a-și menține relațiile cu alți oameni, chiar și atunci când sunt într-o relație
Perfect de acord.
An nou fericit!
An nou fericit si tie si familiei tale
anonim_4396 întreabă: