| Raymiiiii a întrebat:

Dupa anul viitor scolar voi merge la liceu la LMV in Turda(nu exista probleme deoarece invat foarte bine). In vacanta asta am mers in fiecare zi la tenis de camp acolo la liceu in curte, si am vazut muuuuuuuulte fete frumoase :X banuiesc ca majoritatea erau de la liceu, deoarece o profesoara de acolo pe care o cunosc le-a salutat si ele au raspuns la fel si au mai povestit.Si as vrea ca dupa ce ajung la liceu, astept o luna in care trag foarte tare la invatatura sa ma stie noii profesori, la fel ca la generala, si sa gasesc o fata frumoasa pentru o relatie. Ok, acum am niste intrebari:
1.De ce parintii imi spun ca daca imi gasesc o prietena sa fie mai mare ca mine?
2.Cum as putea intra in vorba cu o fata mai mare ca mine? Si dupa aceea sa mearga totul ca pe val?
3. Ce le intereseaza pe fete cel mai mult la un baiat?
Multumesc.

3 răspunsuri:
| Helpmeeveryday a răspuns:

La prima intrebare nu stiu cum sa iti raspund, probabil ca sunt mai maturethinking Dar iti dau un sfat, intreaba-i pe ai taihappy
La a doua.Fii natural, intra in cercul ei de prieteni.Comunicarea e totul! Imprieteneste-te cu ea, iar apoi totul va veni de la sine, nu uita sa nu o iei repede, fii calm si calculat.
Si 3 aspectul fizic si in special cum gandeste.
Bafta!

| Krista_2861 a răspuns:

1)nu gasesti ca si eu stau aproapelaughing)
2)cf baby sau daca veziii ca nu-i conv o iei usortongue
3)si cum arata degeaba zic ca nutonguedar sinceritatea si respectul
funda:X

| elena0505 a răspuns:

Practicarea sportului de catre copiii dumneavoastra este necesara pentru ca favorizeaza o dezvoltare corecta si sanatoasa a structurii osoase, a plamanilor, inimii si a musculaturii. Servicii : * Partener de joc pentru tenis de agrement si mentinerea formei fizice. * Cursuri initiere pentru copii si adulti pe toata perioada anului, de luni pana duminica. * Pregatirea la nivel de inalta performanta pentru copii, junior si adulti in vederea participarii la turnee. * Racordari rachete de tenis * Pregatire fizica*
Preturi Vara
Copii- individual: 50lei/ sedinta
Adulti- individual: 70lei/ sedinta

Preturile nu includ si chiria terenului de tenis care poate sa difere de la o locatie la alta.
Pentru performanta va rog sa ma contactati pentru a va putea face o oferta personalizata.

Contact
Antrenor Daniel Dumitriu
Tel: 0768 990 136
www.facebook.com/antrenor.tennis