Ori nu te place, ori nu stie sa poarte o conversatie. In ambele cazuri, iti pierzi timpul aiurea cu ea.
Are dreptate @Alex ea vorbeste cu tine, dar nu dezbolta ideile pentru ca nu e interesanta, las`o in pace dar cand vorbiti pe mess u sau ea incepe comversatia?
Poate nu te place sau e mai timida.incearca sa vb cu ea, intreab-o in fata sau pe mess daca te place, nu ai nimic de pierdut.succes!
Cuuuulmea am aceeasi problema :O mie imi place tare mult de fata cu care vb pe mess, dar eu i-am zis ca o plac dar ea a devenit si mai timida decat era si nu prea mai vb cu mine puteam sa castig sau sa pierd ...si se pare ca am pierdut.
Probabil e timida. Insista putin si vezi cum evolueaza situatia. Daca reactioneaza bine si ajungeti sa vorbiti mai mult/des, e foarte bine. Poti eventual sa o inviti undeva sa vorbiti face 2 face, e mai adecvat. Daca e in continuare inchisa in ea, las-o asa, e clar ca nu vrea nimic din partea ta. xoxo
Doar pe net e asa? daca in realitate e altfel ce mai conteaza netu? eu cu persoanele care vorbesc mult pe mess in realitate nu prea vorbesc asa... si cu cele care vorbesc in realitate mult pe net nici nu ne bagam in seama dar sunt si fete plictisitoare dar mai bine zis timide, se pierd si ele, nu-si gasesc cuvintele
Nu asa se pune problema, daca vrei ceva nu te lasa daca nu ai sa reusesti numai tu esti de vina.
spune-i ca vrei sa o cunosti mai bine si invit-o la un suc daca te refuza nu-i nimic dupa 2, 3 zile invit-o la un film ca poate fata nu bea suc, si de aia te-a refuzat