Toti oamenii se gandesc la sex si asta e un lucru important pentru ca suntem programati genetic sa ne reproducem si sa avem copii, faptul ca barbatii se gandesc mai mult ca fetele e un mit si dovada e simpla, suntem cam 7 miliarde si tot mai creste, daca nu en gandeam al fel de mult al sex nu mai existam ca specie ca na.e nevoie de 2 pentru un copil.
Problema e ca in Romania se face o discriminare intre fetite si baietei. Baieteii sunt invatati ca treburile sexuale sunt ok la ei, mai ales in adolescenta, ca e normal etc in schimb fetitele sunt invatate exact pe dos, sexualitate la ele este rusinoasa, murdara, luata in deradere si complet secreta. Daca intrebi 100 de barbati si 100 de femei din Romania daca se masturbeaza, numarul femeilor care vor recunoaste e aproape de 0 (desi in realitate este muult mai mare), deoarece au fost invatate ca este o practica murdara care nu ar trebui recunoscuta, in timp ce la barbati va fi aproape de numarul real.
Multe fete ajung in situatia ta, sa aiba ganduri negative cu privire la masturbare sau sex si incep sa se invinuiasca deoarece au fost invatate sa creada ca ele ca fiinte nu sunt asa, ceea ce fac este rezultatul mintii lor bolnave cand nu e asa.
Nici un studiu stiintific nu a demonstrat ca moasturbarea este daunatoare, chiar din contra, are numeroase beneficii care tin de starea de bine, reducerea durerilor cauzate de crampele menstruale etc.
In alta ordine de idei, desi inteleg ca este dificil sa iti schimbi optica dupa ce toata viata ai invatat ca ceva este alb si cineva iti cere sa ii zici negru dar trebuie sa inveti sa te iubesti mai mult si sa te apreciezi fara sa te raportezi la sexualitate.
Sexualitatea nu ne defineste, in primul rand suntem cine suntem, oameni cu calitati si defecte care mai apoi avem preferinte. Ca ne place pepsi sau cola, la munte sau la mare, vara sau iarna, ca avem libidou mai mare sau mai mic...toate astea sunt trasaturi secundare si asa cum nu ar trebui sa te simti prost daca iti place vara mai mult decat iarna, nu ar trebui nici daca ai libodou mai mare..este o chestie biologica pe care nu o poti controla.
spor
Nu iti dai seama cati tipi visam sa avem o pereche ca si tine...
Si nu cred ca ai motiv sa te simti josnica, murdara si nicicum.
Ce rau ai facit de fapt si cui?
Mi-ar place sa vorbesc cu tine... :p
Cred că cei mai mulți dintre noi ne regăsim în descrierea ta - eu cel puțin mă regăsesc 100% (and then some). Relaxează-te, nu-ți mai face atâtea probleme și procese de conștiință. Nu te mai tortura singură fiindcă nu ai de ce. Viața aia sexuală sănătoasă, pe care o idealizezi, nu există. Mi-ar face mare plăcere să discutăm și să povestim în detaliu (am avea material de dialog din plin), dar nu pari să fii interesată de așa ceva și nici nu știu dacă acest site permite contactul direct între useri. Pentru orice eventualitate voi lăsa datele mele de contact - email: fender9999@protonmail.com sau Kik: fender9999