anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu am 17 ani, si am o vecina de 23 de anihee hee care se intelege foarte bine cu fratele meu, de aceeasi varsta cu ea, si de asemenea si noi ( eu cu ea ) ne intelegem foarte bine, vorbim, ne distram, etc...

Problema e ca acum 2 zile a fost la mine si a facut un dus, iar eu na, nu am rezistat tentatiei de a nu ma uita pe gaura cheii >:" si am vazut-o goala. A doua problema e ca ea m`a vazut cand o priveam si m`a intrebat daca nu vreau sa intru si eu in baie... dar am ridicat capul si am plecat >:" (ea era goala, si m`am peirduthee hee )
Acu` intrebarea e : cum as putea sa o intreb daca vrea sa facem o partida de sex, eu maine ma duc cu ea cu masina pana la bucuresti, in vizita la prieteni big grin

Fundita big grin

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| bianka93 a răspuns:

Pai vb deschis ca ea.si intreab-o daca e de acord.happy

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Organizeaza o petrecere cu prietenii si invit-o frumos si pe ea, apoi o imbeti usor si pe urma va fi numai a ta. Bafta!

| Andru_6975 a răspuns:

Eee nah. te`ai pierdit.at era momentul.pai daca mergi cu ea la Bucuresti. spuni sa traga un pic pe dreapta si o iei usor o saruti. si ii spui daca vrea.si daac vrea nu te mai pierde...

| Elena1234456 a răspuns:

Nici macar nu o cunosti bine.de ce nu va acordati un timp? straight face
Off barbatii astia.

| Pacala a răspuns:

Ce sa faci tu, la 17 ani ai tai, cu o femeie de 23, bre?laughing SEX? Pfui laughing Pai daca te-ai pierdut ca ai vazut-o goala la dus, apai cand se urca pe tine te termina in 30 de secunde, bre. Lasa femeile barbatilor, ca ei stiu mai bine ce sa le faca :p Tu... da-i acolo la pustoaice happy

| mihai_2762 a răspuns:

Spune-i sa traga masina pe dreapta ii spui verde-n fata ce vrei sa faci si gata.rau nu are cum sa fie. tipa e mai mare decat tine si te va invata meserie. bafta frate:d

| manu123 a răspuns:

Ai de capu meu omule daca eram in locu tau stateam in banca mea dar na o intrebare merita un raspuns ca sa iti dau raspuns as zice sa fi direct din spatele unui zid daca va vrea o vei face daca nu macar n-o sa ai fata vanata

| CHILIPIR a răspuns:

Intreab-o directa daca vrea undeva la aer daca tot plecati la drum.