| Neymarjrfive a întrebat:

Salutare,eu as dori sa fac sex oral neprotejat cu o tipă, însă problema este că tipa respectiva a avut mulți parteneri sexuali.Cat de riscant este să iau vreo boala atâta timp cât nu are rani in cavitatea bucală?

24 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

In locul tau nu as risca nimic.
Candida,sifilis-ul, hiv-ul, herpes-ul si cate altele, nu se vad!
E suficient schimbul de lichide, saliva ei si lichidul tau pre ejaculator.
Foloseste prezervativul sau renunta...

| Marius22222222222 a răspuns (pentru greece12):

Și el acum chiar va renunța

| greece12 a răspuns (pentru Marius22222222222):

Sincer,nu cred, dar macar va avea grija.
Pe el se protejeaza in definitiv, nu?

| Marius22222222222 a răspuns (pentru greece12):

Da.pana la urma ce e așa rău la prezervativ

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru greece12):

Degeaba îi spune ti ca el este turc nu intelege, asa i-am spus si eu ca mai bine ar renunța dar vorbesc singur.

| mgtow a răspuns:

O pui sa faca analizele

| darrio2007 a răspuns:

Si cum ai putea sa faci oral protejat? Cu șosetă de bumbac? Te cam joci cu sanatatea ta.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Foarte riscant. Exista prezervativ.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mai bine nu faci sex, sexul se face doar intre soț si soția lui, ori tu nu ai sotie, asa ca abtine te.

| Neymarjrfive explică (pentru CristiDinBucuresti):

Du-te la somn și culca-te

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Neymarjrfive):

Du te tu ca esti obosit si spui prostii.

| Mayhem666 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Helău nenea, hai sa lasam gandirea de comunist, ok?

| Violleta2022 a răspuns:

De ce ai vrea sex neprotejat?
Chiar iti trebuiesc boli cu transmitere sexuala de la o prostituata, care cu siguranta le are, odata ce accepta sex neprotejat cu barbatii?
Sansele sunt de 100% sa le iei!

Nu trebuie sa aiba bube pe fata sau pasarica, ca sa stii ca are vreo boala cu tarnsmitere exuala grava, fiindca HIV, hepatica b, Hepatita C si alte boli grave, nu au bube, dar te infecteaza si asa descoperi ca ai boli care usor-usor te baga in pamant in cativa ani.

| Neymarjrfive explică (pentru Violleta2022):

Nu era vorba de o prostituata, dar mersi, am să mă protejezlaughing

| Violleta2022 a răspuns (pentru Neymarjrfive):

O femeie care are sex cu mai multi barbati, fie el protejat sau neprotejat, se cheama prostituata!

| Neymarjrfive explică (pentru Violleta2022):

Nu fii ipocrită, atâta timp cât o femeie nu cere bani după ce a făcut sex nu ai dreptul să o cataloghezi prostituata/curvă

| Violleta2022 a răspuns (pentru Neymarjrfive):

Ca-ti place sau nu, asta este realitatea!

| Mayhem666 a răspuns:

Asta e raspuns de cineva care nu are raspunsuri mai bune. Raspunsul tau da semn de comunism, al meu nu, asa ca nu stiu de unde ti-a venit ideea asta bizara.

| Goete a răspuns:

Tu nu vrei sa faci sex oral, vrei sa ITI faca sex oral.
Daca toti partenerii anteriori erau sanatosi, nu e risc. Nu e necesar sa aiba rani ca sa iti transmita un sifilis, de exemplu

| Marius22222222222 a răspuns:

Ai controlat sa vezi daca are rani?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foloseste prezervativ.

| AndreeaDeea221998 a răspuns:

Folosește și tu prezervativ sa fii sigur ca nu exista riscuri. Mai bine te protejezi acum decât sa plângi mai târziu.

| Marian12123 a răspuns:

Poți face cancer de gât și alte boli, citește pe net de curios. Eu nu as face asa ceva, caută o fată sa ai ceva serios cu ea apoi.

| alindobrin a răspuns:

Nu tu iei boala, ci respectiva, in caz de iti face sex oral, iar ea daca nu tine cont de asta e idioata.
Poti reduce riscul de a se infecta partenera ta protejandu-te in timpul actului oral.