In locul tau nu as risca nimic.
Candida,sifilis-ul, hiv-ul, herpes-ul si cate altele, nu se vad!
E suficient schimbul de lichide, saliva ei si lichidul tau pre ejaculator.
Foloseste prezervativul sau renunta...
Și el acum chiar va renunța
Sincer,nu cred, dar macar va avea grija.
Pe el se protejeaza in definitiv, nu?
Da.pana la urma ce e așa rău la prezervativ
Degeaba îi spune ti ca el este turc nu intelege, asa i-am spus si eu ca mai bine ar renunța dar vorbesc singur.
Si cum ai putea sa faci oral protejat? Cu șosetă de bumbac? Te cam joci cu sanatatea ta.
Mai bine nu faci sex, sexul se face doar intre soț si soția lui, ori tu nu ai sotie, asa ca abtine te.
Du-te la somn și culca-te
Du te tu ca esti obosit si spui prostii.
Helău nenea, hai sa lasam gandirea de comunist, ok?
De ce ai vrea sex neprotejat?
Chiar iti trebuiesc boli cu transmitere sexuala de la o prostituata, care cu siguranta le are, odata ce accepta sex neprotejat cu barbatii?
Sansele sunt de 100% sa le iei!
Nu trebuie sa aiba bube pe fata sau pasarica, ca sa stii ca are vreo boala cu tarnsmitere exuala grava, fiindca HIV, hepatica b, Hepatita C si alte boli grave, nu au bube, dar te infecteaza si asa descoperi ca ai boli care usor-usor te baga in pamant in cativa ani.
Nu era vorba de o prostituata, dar mersi, am să mă protejez
O femeie care are sex cu mai multi barbati, fie el protejat sau neprotejat, se cheama prostituata!
Nu fii ipocrită, atâta timp cât o femeie nu cere bani după ce a făcut sex nu ai dreptul să o cataloghezi prostituata/curvă
Ca-ti place sau nu, asta este realitatea!
Asta e raspuns de cineva care nu are raspunsuri mai bune. Raspunsul tau da semn de comunism, al meu nu, asa ca nu stiu de unde ti-a venit ideea asta bizara.
Tu nu vrei sa faci sex oral, vrei sa ITI faca sex oral.
Daca toti partenerii anteriori erau sanatosi, nu e risc. Nu e necesar sa aiba rani ca sa iti transmita un sifilis, de exemplu
Folosește și tu prezervativ sa fii sigur ca nu exista riscuri. Mai bine te protejezi acum decât sa plângi mai târziu.
Poți face cancer de gât și alte boli, citește pe net de curios. Eu nu as face asa ceva, caută o fată sa ai ceva serios cu ea apoi.
Nu tu iei boala, ci respectiva, in caz de iti face sex oral, iar ea daca nu tine cont de asta e idioata.
Poti reduce riscul de a se infecta partenera ta protejandu-te in timpul actului oral.
Mutubal întreabă: