| RObot17 a întrebat:

Salutare!

Eu cu prietena mea avem urmatoarea problema :
In urma cu 2zile, am avut contact sexual cu prietena mea ( ea fiind virgina ) mi"a spus ca din ziua aceea se simte imbalonata...ea, la fel si eu ne gandim la o posibila sarcina? Mentionez ca am folosit prezervativ, am verificat daca a fost spart insa nu a fost.a fost totul in regula, ejaculare in interior sau in apropiere de vagin nu a fost.

Care este raspunsul vostru?
O recomandare?

Varste:
Eu - 19
Ea - 17

Va multumesc!

11 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Teama naste tot felul de senzatii dar un test de sarcina va elucida orice presupunere!

| fabiola a răspuns:

Desi nu cred ...este o decizie pe care o veti lua impreuna cu familia dupa ce ati cerut si parerea unui medic de specialitate!

| Onn3 a răspuns:

Poi e prea devreme sa aiba simptome de sarcina, simptomele de sarcina incep dupa vreo 2 saptamani, iar daca ati folosit prezervativul si a fost totul in regula adica nu s-a rupt, n-a curs pe langa, nu a alunecat, nu aveti de ce sa va faceti griji.Insa spune-i ca stea linistita deoarece daca sta cu gandul prea mult la acest lucru isi induce starile singura din cauza stresului, dar e posibil sa fie si o posibila dereglare menstruala. Uite ca sa fie linistita dupa 7 zile de la actul sexual sa faca un test de sarcina.Dar pun pariu ca e in regula daca situatia sta cum ai prezentat-o tu.

| Anonima264 a răspuns:

Prea devreme, nu cred!

| RObot17 explică:

Multumesc pentru raspuns.
Ma si gandeam la un test de sarcina...insa nu stiam exact dupa cate zile e bine sa fie facut.

| RObot17 explică:

Si daca ar fi ca testul sa iasa pozitiv ( desi nu imi doresc :-s )?

Ce ar trebui facut?

| Hpzox a răspuns (pentru RObot17):

Pai e bine sa faca 2 teste de sarcina...in caz ca va da pozitiv la amandoua ar trebui sa vorbeasca cu parinti ei si sa ii spuna ce s-a intamplat asa o sa o duca la medic si o sa ii spuna el ce e mai bine pentru ea... poate parinti o sfatuiesc sa faca avort sau sa tina copilul. Chiar daca parinti vostri o sa va certe si o sa se poarte urat cu voi trebuie sa ii spuneti in caz de sarcina, mai ales ca tu esti major iar ea minora sad Sau daca vreti mergi tu cu ea la un medic si va spune el ce e cu adevarat. Dar nu cred ca e vorba despre vreo sarcina, si eu mi-am inceput viata sexuala acum ceva putin timp si stau numai cu gandul la ce e mai rau ma dor sani acum am stari ciudate, dar cred ca, cum zic si alti ca este din cauza stresului ca ma gandesc la asta.

| RObot17 explică:

Ma refer, daca ar fi sa iasa pozitiv?
De la contactul sexual sunt 2zile, exista o metoda de a intrerupe procesul continuarii sarcinii?

Nu vreau sa ajunga la un avort.

| RObot17 explică:

Deci doar era imbalonata...alte simptome nu a avut si putin mai devreme mi-a spus ca i-a trecut imbalonarea...

Ce credeti?

| LuciferRulles a răspuns:

Nu are nici o treaba, stai linistit. Asa se intampla la fete.

| LuciferRulles a răspuns:

Nu are nici o treaba, stai linistit. Asa se intampla la fete.