| Fsr_Zizi_1994 a întrebat:

Salutare eu m-am despartit de prietena mea dupa 1 luna jumate dar in aceea luna au fost mult prea multe a aflat ca am inselat-o... si a trecut peste am inteles ca sa simtit prost iar ea acum este impreuna cu un prieten de al meu si iesim in fiecare zii afara ce sa fac sunt disperat? multumesc pentru raspunsuri :*

12 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Adica,ati avut o relatie de o luna jumate,in care tu ai si inselat-o?
Asuma-ti raspunderea pentru ceea ce ai facut si nu mai trage speranta de la fata asta,ti-ai sabotat orice sansa de a fi cu ea!
Inteleg ca regretul tau este enorm,dar la asta trebuia sa te gandesti inainte sa ii gresesti,stii...
Fata asta a investit sentimente in tine,a avut sperante,si-a facut vise cu tine,si toate s-au daramat cand ai inselat-o,ai incercat sa intelegi cam ce anume i-ai facut?
Nu e intentia mea sa-ti fac morala,doar incerc sa te apar de viitoarele tale greseli,pentru ca din graba sau neseriozitate,ranesti sufletele celor din jur,cu rezultatul sa iti ranesti sufletul tau,in final.
Aduna-te,realizeaza unde ai gresit si continua-ti drumul,esti complet compromis in ochii fetei, nu-ti va mai da atentie vreodata, ai ranit-o prea grav.
Doar nu mai repeta greseala asta, e capitala.
Si sufera prea multi si prea mult!
Uit-o, nu ai alta solutie...

| Zizzou a răspuns (pentru greece12):

+1. Sugerez acest raspuns, si sunt perfect de acord cu greselile noastre din ziua de azi, exageram, cerem prea mult, alteori ranim suflete cum ai spus tu Greece, dar oricum viata merge inainte.
respect...

| mona a răspuns:

Fi indiferent in prezenta ei

| neutrino a răspuns:

A fost o relatie care s-a sfarsit si nu vad de ce mai ai pretentie asupra comportamentului ei. Si tu poti sa-ti faci in timp relatii cu diverse fete din gasca voastra si nimeni nu trebuie sa comenteze sau sa se supere. Asa este la tinerete: azi cu unul, maine cu altul ( respectiv cu una sau cu alta).

| Felys a răspuns:

Viata merge inainte, cauta-ti o alta fata cu care sa te imprietenesti si incearca sa nu mai repeti greselile din trecut

| MrAnderson a răspuns:

Pai ce sa faci? Si de ce esti disperat?
Daca te deranjeaza, nu mai iesi cu grupul in care se afla ea.

| BSwwatch a răspuns:

Nu-i nimic de facut,ia-o ca pe o experienta, invata, intr-o relatie este nevoie de respect, dupa ce ai sa dobindesti aceasta calitate.n-ai sa mai procedezi asa, dupa plata si rasplata!

| WildDream a răspuns:

Tu ai inselat-o si tot tu esti disperat?
Accepta ca ai pierdut-o (din propria vina) si mergi mai departe, ea vad ca merge.

| ciocolatacupiperrosu a răspuns:

De ce esti disperat? Ti-ai batut joc de ea, meriti asta. Ai pierdut-o e libera sa faca ce vrea. Sper sa iti fie invatare de minte.

| anca29 a răspuns:

Mai intai invata sa scrii... Apoi fa ce vrei

| PurceluAtomic a răspuns:

Ai inselat, acum suporti consecintele. Ce, nu ti se pare ca le meriti?

| Lolololololololololoo a răspuns:

Arata.i ca nu.ti pasa, stii, indiferenta doare..gasesteti alta fata si ai sa vezi cum o sa reactioneze si eahee hee. si tu ai gresit ca ai inselat.o.