anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare, eu si iubita mea am incercat sa facem dragoste dar doar am intrat de cateva ori si nu adanc, stiu ca o sarcina e posibila dar ar trebui sa ne îngrijorăm? (s-a intamplat in a 3 a zi in ciclu daca conteaza)

11 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Da, ar trebui sa va ingrijorati.Sexul in timpul ciclului menstrual poate duce la infectii.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Da posibil sa fie...

| Hyperion7 a răspuns:

Nu contează cât de adânc ai intrat, atât timp cat penisul a intrat în vagin, daca nu ai folosit protecție, roagă-te la doamne doamne sa nu existe vreo surpriza big grin

Răspuns utilizator avertizat
| sammie a răspuns:

" Știu ca o sarcina e posibila dar ar trebui sa ne ingrijoram? "

Acum conteaza daca vrei copil la 20 de ani.

| filip7284 a răspuns (pentru Violleta2022):

In timpul ciclului menstrual, a 3a zi. ar fi ok sa ia pastila de a doua zi? ca sunt sunt speriat rau si cu răspunsurile astea la intrebare

| MariaJust a răspuns:

Există un risc mic, dar real, de a rămâne însărcinată chiar și fără ejaculare, datorită pre-ejaculării care poate conține spermatozoizi.

Faptul că s-a întâmplat în a treia zi a ciclului reduce riscul, deoarece cele mai fertile zile sunt în general în mijlocul ciclului, dar nu elimină complet posibilitatea. Dacă vă îngrijorați cu adevărat, cel mai bine ar fi să discutați cu un medic sau să luați în considerare o metodă de contracepție de urgență.

Pe viitor, folosirea metodelor de contracepție fiabile vă va oferi liniște și va preveni astfel de îngrijorări.

| filip7284 a răspuns (pentru MariaJust):

Deja am aplicat pastila de a doua zi sa evitam orice risc. ne simțim mai safe dar totuși, mai este vreo posibila sarcina dupa pastila? (aplicata la 24 de ore dupa act)

| MariaJust a răspuns (pentru filip7284):

Pastila de a doua zi este un contraceptiv de urgență foarte eficient, dar nu oferă o protecție de 100% împotriva sarcinii.

Totuși din experiența mea (și nu numai) dacă a fost administrată corect, în primele 24 de ore după actul sexual neprotejat, șansele de sarcină sunt extrem de mici.