1.Când treci printr-o perioadă proastă, adu-ţi aminte că există cineva în cer care te iubeşte şi are grijă de tine şi cineva pe pământ căruia îi pasă de tine - eu sunt acela.
2. Cred că îţi mai aduci aminte când ne uitam la stele şi ne ţineam în braţe şi ne sărutam, acele momente sunt 1 din dovezile pe care ţi le-am dat de iubire, şi îmi e dor de acele momente. Ţie nu?
Sper că ţi-am fost de ajutor. Succes cu fata (:
Simplu. Spune-i ce simti in momentul de fata. Pune-te si scrie-i absolut tot ce ai tu in minte fara sa te mai gandesti ce si cum.
Spune-i ca nu esti pregatit pentru o viata fara ea, ca nu poti continua fara jumatatea ta, ca o iubesti indiferent de ceea ce ai spus (in cazul in care v-ati certat), eventual ii poti spune ca iti pare rau (daca e cazul), ca te vei schimba (daca e cazul si e vina ta; nu stiu motivul despartirii ca sa iti spun ceva concret).
Oricat de minunata ar fi relatia de dragoste cu partenera ta, sunt anumite situatii in care o dai in bara. Esti om si esti supus greselii. Important este ca, atunci cand spui ceva la nervi, sa gasesti cea mai potrivita cale de a-ti cere scuze. Cateodata, un simplu "imi pare rau" nu este suficient.
Pentru ca scuzele tale sa-si atinga scopul, este esential sa crezi ceea ce spui. Trebuie sa te implici cat mai mult si sa lasi orgoliile pe planul doi. Asculta-ti partenera pana la capat, chiar daca este cicalitoare, ridica glasul si pare ca nu se mai opreste cu reprosurile la adresa ta.
Cand termina ce are de spus, recunoaste in fata ei ca ai gresit si spune-i ca iti pare rau ca s-a ajuns la situatia de a va certa. Nu-ti cere scuze daca nu simti nevoia sau daca vorbele tale nu sunt adevarate. Nu faci altceva decat sa inrautatesti lucrurile.
Daca vrei sa-i ceri scuze iubitei pentru o greseala pe care ai comis-o, foloseste un ton spasit, grav, care sa sugereze intr-adevar ca iti pare rau. Alege-ti cuvintele cu atentie, astfel incat acestea sa ajunga la sufletul ei si sa o convinga ca nu ai vrut sa o superi intentionat.
Si daca intr-adevar va iubiti atat de mult sunt sigura ca pana la urma o sa va impacati, pentru ca cei care se iubesc nu pot sta unul fara celalalt.
O seara frumoasa.
Dă-mi numărul tău și-ți trimit mesaje cu pupici. http://i.imgur.com/gQtyakQ.png
Cel mai important e să-i spui că îți este dor de acele clipe, seri.
Spune-i tot ce s-a întâmplat, amintește-i de voi, de mini-relația voastră.
Bananacantareata87 întreabă: