| Belluuu a întrebat:

Salutare happy Eu si prietena mea ne-am despartit sad crying si acum ma simt naspa... si as vrea sa-i dau niste mesaje de dragoste vreau 1/2 de dragoste si 1/unu cu stele, eu cu ea cand eram impreuna ne placea sa stam sa ne uitam la stele si sa ne tinem in brate si sa ne sarutam..as vrea sa fie ceva special ca si stelele va rog mult din inima puppy dog eyes sad nu stiu ce sa mai fac sad crying

Răspuns Câştigător
| ThePokemon a răspuns:

1.Când treci printr-o perioadă proastă, adu-ţi aminte că există cineva în cer care te iubeşte şi are grijă de tine şi cineva pe pământ căruia îi pasă de tine - eu sunt acela.

2. Cred că îţi mai aduci aminte când ne uitam la stele şi ne ţineam în braţe şi ne sărutam, acele momente sunt 1 din dovezile pe care ţi le-am dat de iubire, şi îmi e dor de acele momente. Ţie nu? puppy dog eyes

Sper că ţi-am fost de ajutor. Succes cu fata (:

13 răspunsuri:
| BruneTTe a răspuns:

Simplu. Spune-i ce simti in momentul de fata. Pune-te si scrie-i absolut tot ce ai tu in minte fara sa te mai gandesti ce si cum.
Spune-i ca nu esti pregatit pentru o viata fara ea, ca nu poti continua fara jumatatea ta, ca o iubesti indiferent de ceea ce ai spus (in cazul in care v-ati certat), eventual ii poti spune ca iti pare rau (daca e cazul), ca te vei schimba (daca e cazul si e vina ta; nu stiu motivul despartirii ca sa iti spun ceva concret).

| DouaPuncteD a răspuns:

Oricat de minunata ar fi relatia de dragoste cu partenera ta, sunt anumite situatii in care o dai in bara. Esti om si esti supus greselii. Important este ca, atunci cand spui ceva la nervi, sa gasesti cea mai potrivita cale de a-ti cere scuze. Cateodata, un simplu "imi pare rau" nu este suficient.
Pentru ca scuzele tale sa-si atinga scopul, este esential sa crezi ceea ce spui. Trebuie sa te implici cat mai mult si sa lasi orgoliile pe planul doi. Asculta-ti partenera pana la capat, chiar daca este cicalitoare, ridica glasul si pare ca nu se mai opreste cu reprosurile la adresa ta.

Cand termina ce are de spus, recunoaste in fata ei ca ai gresit si spune-i ca iti pare rau ca s-a ajuns la situatia de a va certa. Nu-ti cere scuze daca nu simti nevoia sau daca vorbele tale nu sunt adevarate. Nu faci altceva decat sa inrautatesti lucrurile.
Daca vrei sa-i ceri scuze iubitei pentru o greseala pe care ai comis-o, foloseste un ton spasit, grav, care sa sugereze intr-adevar ca iti pare rau. Alege-ti cuvintele cu atentie, astfel incat acestea sa ajunga la sufletul ei si sa o convinga ca nu ai vrut sa o superi intentionat.
Si daca intr-adevar va iubiti atat de mult sunt sigura ca pana la urma o sa va impacati, pentru ca cei care se iubesc nu pot sta unul fara celalalt.
O seara frumoasa.

| Polaris a răspuns:

Dă-mi numărul tău și-ți trimit mesaje cu pupici. http://i.imgur.com/gQtyakQ.png

| h3r a răspuns:

Cel mai important e să-i spui că îți este dor de acele clipe, seri.
Spune-i tot ce s-a întâmplat, amintește-i de voi, de mini-relația voastră.

| Cristiann25 a răspuns:

Eminescu nu a murit, Eminescu se transforma!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

-Daca ar cadea cate o stea de fiecare data cand ma gandesc cu dor la tine, atunci in curand nu ar mai fi stele pe cer. Daca deseara te vei uita la cer cum o faceam noi 2 si nu vei vedea nici o stea, sa stii ca este din vina ta, pentru ca m-ai facut sa te iubesc atat.

| e7d7n7 a răspuns:

Bănuiesc că tu eşti tot fată, nu?

| Belluuu explică (pentru e7d7n7):

Nu is baiat laughing oh go on

| e7d7n7 a răspuns (pentru Belluuu):

Bănuiam eu că nu eşti băiat! Ha, m-am adeverit!

Is baiat frate/soro straight face WaTzZ ii de baiat straight face acum fara glume is baiat happy nu fata oh go on

| e7d7n7 a răspuns (pentru Belluuu):

Păi 2 rânduri mai sus mi-ai spus că nu eşti băiat, mă da indecis eşti!

1. Intrebarea care am pus-o se refera la o fata/persoana/iubita/pretena in cazu meu este "Iubita" 2. Scuze am uitat sa pun virgula la "Nu is baiat" eu radeam asa "laughing" pentru ca ai zis ca-s fata 3. Is baiat happy pur si simplu! PUNCT