anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare,

Exercitiile Kegel pentru barbati ar trebui facute cu erectie sau fara erectie?
Fara erectie sunt mult mai greu de facut (pentru mine), dar imi pierd din erectie pe masura ce contract muschii

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Este normal sa iti pierzi din erectie cand faci aceste exercitii, iar legat de prima parte, ele pot fi facute oricand din cate ai citit si tu, asta inseamna ca si fara erectie. Chiar daca este mai greu.

Insa nu numai asta o sa te ajute, daca urmaresti scopul final al acestor exercitii, trebuie si o conexiune stransa cu partenera, comunicare, incredere si sa fii sigur pe tine, astfel imi autoimpui ca totul o sa fie asa cum doresti.

Numai bine!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am inceput sa le fac din cauza ejacularii precoce, penisul meu este foarte sensibil si ma excit extrem de repede.
Nu stiu daca e adevarata chestia ca daca iti intaresti muschii PC poti intarzia ejacularea atunci cand esti aproape.
Unii zic ca e un mit si nu s-a demonstrat treaba asta

| RăducanuConstantin1 a răspuns:

Eu unul am facut exercitiile Kengel timp de 2 luni dar nu am observat mare lucru la ejaculare.Ei bine inainte tineam maxim 30 de sec iar acum aproximativ 45 dupa exercitii asa ca nu e mare diferenta, insa cu muschii lucrez perfect.

Întrebări similare