Buna.
Nu conteaza marimea, ci ceea ce are in cap, si iubirea.
Astea sunt mai importante decat marimea!
Toate cele bune!
Deci sa inteleg ca am primit un stupid si nefolositor doar pentru-ca nu ti-am spus exact ce vrei sa auzi?,. hmm lasa-ma sa ma gandesc.
Ok.marimea nu conteaza, ci iubirea.
Deci prima parte era o gluma, iar intrebarea retorica: inteligenta?, facea referire la faptul ca nu conteaza marimea penisului ci ce ai in cap.Imi pare rau ca nu ai inteles.Cand o sa ajungi la varsta de 25-30 ani si o sa ai parte de experiente sexuale cu diferite tipuri de femei o sa vezi ca da conteaza.Acum ai spus-o si tu fetele de 14 ani pot sa-si dea cu parerea dar(la varsta asa nu poti vorbii de experienta sexuala). Intr-un cuplu satisfacerea reciproca e ceea care face relatia sa mearga. Fara, se ajunge la aventuri, sau partenerii sa se insele intre ei. Sper sa nu consideri postul meu o rautate ca nu asta incerc sa fac.pa pa
Nu, pentru mine nu conteaza marimea si persoana cu care fac
Ma simt bine cand iubesc :X
Am vazut raspunsul lui haiZi. Deci, sunt baiat si daca raspund asa nu inseamna ca sunt un frustrat sau ca nu sunt multumit de marime, dar eu cred ca atunci cand 2 persoane se iubesc, acest lucru nu ar trebui sa fie un impediment. Daca tu iubesti o fata si nu are un aspect "perfect", ce faci? te desparti de ea? Nu mi-ar placea sa vad raspunsuri din partea fetelor gen : Normal, conteaza! Pentru ca nici unul nu suntem perfecti si din spatele calculatorului e foarte usor sa dam verdicte. Sa nu mai spun ca sunt fete de 14 ani care-si dau cu parerea. salut
Depinde. cum stie baiatu. adica unde stie ca. l-e place fetleor... adica unde vede ca se simte mai bine fata incerca sus jos in stanga in dreapta unde geme mai tare acolo da mai mult
anonim_4396 întreabă: