La inceput tot! chiar si simplul fapt ca exista!
Imi place sa fie brunet,putin mai inalt ca mine, frumos si cu un corp atletic!
Imi place sa fie sigur pe el, pe ceea ce isi doreste, mi-ar placea sa-mi arate cat ma iubeste si ca sunt singura din viata lui!
Imi descriu iubitul, il am langa mine e tot ce odata mi-am dorit!
La fizic nu prea am pretenţii, oricum eu nu vreau o relaţie deci în general înlătur aspectul fizic. Totuşi îmi plac extrem de mult părul lung şi cel facial.
La personalitate, well, să nu fie tâmpit ca majoritatea oamenilor, să aibă cât de cât cultură generală şi mda, cam atât. Mi-ar plăcea să asculte şi rock, dar dacă nu se poate, asta e, măcar nu e tâmpit. În general nu mă intersectez cu oamenii care ascultă muzică de căcat *din punctul meu de vedere*.
Ce parere ai de muzica lui Khachaturian?
Îmi place în general muzica clasică De Khachaturian am auzit de foarte puţine ori, prin urmare nu am intrat prea mult în contact cu muzica lui, dar ce am ascultat mi-a plăcut.
Depinde de femeie și de preferințele acesteia în general ele nu se discută pot fi femei care plac bărbați bine făcuți și sunt zero la personalitate și la minte și sunt fete care aleg altceva.
Fizic nu am un protopip, dar pot sa spun ce nu mi-ar placea sub nicio forma: dioptrii foarte mari (gen borcane), acnee in stare agravata, nas extraordinar de coroiat si sa fie mai mic decat mine, ca inaltime. In rest, se mai poate trece cu vederea
Persnalitate: inteligent, cu simtul umorului, bland, rabdator, atent si sa fie alaturi de mine cand am nevoie
La personalitate mi-ai făcut caracterizarea . Nu glumesc.
Fixic,ochii si zambetul.Personalitate, sa fie sincer, sa ma iubeasca, sa ma inteleaga si clar sa aiba ceva in cap.
Brunet, ochi caprui, sa aiba asa niste patratele nu foarte inalt (1.70-1.80) sa fie intelegator, sa arate ca ii pasa, sa ma faca sa ma simt frumoasa si iubita si importanta pentru el, sa ma surprinda cu lucruri mici dar care sa faca diferenta sa fie rabdator, sa imi explice ce il supara, sa fie glumet, sa ii placa copii si nu in ultimul rand sa am ce sa discut cu el... si referitor la aspectul fizic, nu e standard adica daca un baiat nu e cum am zis atunci gata, s-a dus, nu. Eu l-am descris pe prietenul meu si el pentru mine este perfect. In fine, fiecare fata are alte gusturi si alte preferinte, dar pentru mine conteaza prima data cum se poarta, ce vorbeste si cum vorbeste si apoi daca mai arata si bine are un +
Fizicatratelele, ochii, parul, buzele, inaltimea(sa fie inalt )
Personalitate:Sa fie rebel, nebun, sa se indragosteasca greu dar atunci cand o face sa fie in stare de orice pentru respectiva! Imi place baietii care dau impresia ca ei pot avea orice fata, dar totusi cand se uita la tine sa se gandeasca: Dar oare as avea o sansa cu ea?!3...Imi plac cei langa care nu te plictisesti si desi sunt mai nebuni, sa fie romantici! Un baiat trebuie in primul sa ma iubeasca si sa-mi arate asta!
Hmmmm in primul rand sinceritatea si fidelitatea restul sunt mai putin importante :*
Banii, creasta, cercelul, jmekeria, telefonul, limbaju' de cartier, anturaju'
RAY întreabă:
Lucian_4323 întreabă: