L-as debloca de exemplu daca m-as uita pe cine am block si as realiza ca n-am nimic cu persoana respectiva si n-am de ce s-o tin la block. Alt motiv ar fi ca vrea sa lase deschisa o cale de comunicare intre voi, sa-i poti scrie daca vrei. Poti incerca daca e, macar sa-i scrii si vezi cum iti vorbeste, poate si ea vrea impacare.
Probabil încă mai are sentimente pentru tine.
Adică dacă nu ar mai simți nimic nu s-ar mai deranja să te deblocheze de pe Facebook.
Dacă încă o iubești aș zice să o cauți, să vorbești cu ea. Nu pierzi nimic dacă încerci. Mai rău e să rămâi cu îndoiala.
Ti-a oferit sansa de a-i reaminti de ce s-a despartit de tine.
Altfel spus, simte lipsa atentiei tale (Atentie, am spus atentiei tale, nu lipsa ta, sunt doua lucruri complet diferite) si asa se gandeste ca ai trecut prea repede peste, si nu prea accepta ideea asta, asadar, iti da posibilitatea de a incerca sa reintri in viata ei, astfel, va vedea ca e in continuare dorita, si ca va putea sa mearga mai departe fara sa sufere dupa pierderea ta.
Serios? Voi mai stiti sa traiti si in realitate? Vad ca majoritatea populatiei e blocata in lumea virtuala si nu mai stiu sa comunice cu autenticitate...eroii din spatele tastaturii. Poate ca o iubesti din cauza ca s-a format o rutina intre voi cand erati mereu impreuna si de aia ai impresia ca e dragoste! dragoste e cand imparti mai mult decat patul si spatiul personal.
Sa spui ca te-a deblocat de pe un site unde nu mai puteai comunica cu ea mi se pare superficial si nu dovedeste nimic, poate cu siguranta a facut-o sa te testeze sa vada daca chiar esti in stare sa traiesti singur si sa ii arati ca esti puternic fara ea, asta o va face mai mult sa te doreasca pentru ca esti barbat adevarat nu un catelandu asteptand sa faca primul pas ca tu sa... aport. Daca chiar simti ceva iti recomand sa va intalniti undeva neutru, sa dicutati depre voi daca sunteti ok daca mai simtiti inca acea conexiune si atunci ai sa stii ca merita sau nu sa lupti dar nu uita si de tine. Nu puteti forma din nou o relatie pana nu lucrati la voi ca persoana la a accepta ca sunteti 2 oameni diferiti asa ca invata sa ii acepti propriile valori, convingeri si credinte dar si ea pe alte tale. Cheers!
Nu stiu daca prin faptul ca te-a deblocat inseamna ca mai are sentimente pentru tine. Am facut si eu chestii d-astea, gen am dat block si apoi peste ceva timp dupa ce mi-au trecut nervii am dat unblock, dar numai ca sa vada ex-ul ce bine imi merge fara el ))
Te-a blocat pe Facebook? nu-i nimic boss, scrie-i pe Instagram, pe wapp, pe numar ) ai ogramada de solutii