| TheAnonimous3037 a întrebat:

Salutare fratilor.Am o problema cam mare.Deci,nu stiu cum sa vorbesc cu o fata intr-un mod in care sa ajung la a avea o relatie cu ea.Si nu sunt genul sa fie respins de oricine,chiar dimpotriva,dar am pierdut mult din cauza asta pana acum. Vorbesc pana intr-un anumit punct,iar dupa sunt bagat in friendzone sau nu mai vorbesc cu mine,asta din cauza ca vorbesc doar prieteneste si ca nu fac ce trebuie cand ies cu ele. Dati-mi va rog niste sfaturi ca nu mai stiu ce sa fac, eu sunt si mai timid de fel si asta ar fi una din probleme, dar nu am mai avut o relatie si asta e a doua problema, as vrea niste sfaturi dau funda si eventual evaluare celui mai bun raspuns! Va rog sa nu radeti!

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Incearca sa vorbesti natural, sa spui ce-ti trece prin minte, si sa fii sincer cum s-ar spune.
Gen fii tu.
E clar ca de multe ori nu o sa iti reuseasca, ca asta e, daca o fata nu te place, poti sa-i spui aproape orice, ca nimic nu se va schimba.
Deci, cand e vorba de vorbit, fii tu, fii natural, si nu insista mai mult decat e cazul.
Cand vei intalni o persoana cu care sa rezonezi, vei stii asta, si vei vedea ca totul decurge perfect.
Mai departe, cand ajungi sa te vezi cu aceea persoana, incearca sa te apropii de ea, sa ai un contact fizic, sa o iei de mana, sa o imbratisezi, si fa-o liber, normal, fara teama fara emotii, cel mai adesea ea va avea multe emotii, tu trebuie sa fii sigur pe tine si sa o faci sa se simta comod in preajma ta.

1 răspuns:
| AndreiXHXHX a răspuns:

Filtrează cu ele uneori într-un mod subtil ca sa nu o lasi sa te bage în FRIENDZONE apoi după ceva timp ii zici ce simți