Igiena intimă este SACRA. Dacă o femeie cu care vreau sa fac sex are chiloți rupți sau murdari o trimit la plimbare
Evident ca da, conteaza ca toate hainele sa fie decente si curate. Daca nu se poate din cauza contextului, atunci dus obligatoriu inainte de sex.
,,Si astept raspuns si de la maestrul Verginica ''
maestrul verginica va spune,, bravo frate, nota 10 pentru intrebare''Apoi va un raspuns sostificat,dupa careva reveni cu o postare,va face plecaciuni,ingenunchieri, sa curga sampanie, sa punem de-o fripura, alea, alea, ca l-ai inspirat sa puna intrebarea.
Conteaza, daca sunt murdari, rupti, deloc ingrjiiti spune multe. Normal ca ti se taie cheful.
Cel mai tare e când va dezbrăcați unu pe altul.sa vezi acolo surprize
Femeile se dezbracă mai repede decât bărbații când fac sex.
Dacă ești bleg da
Bravo frate nota 10 PLUS
Sa nu fie galbeni sau gri chiloți în loc de alb ) Trebuie sa putea rău de tot sa îmi miroasă mie, nu mai am miros normal de când am avut covid. Dacă îs rupți trec cu vederea, de pute o trimit acasă. Cum drac sa faci sex cu o nespălata? Posibil sa aibă și ceva BTS, clar.
Asta-i nimic. Eu am agatat o spanioloaica in Alicante si cand si-a scos chilotii in camera de hotel m-a izbit un miros de imputit de s-au ingalbenit peretii.