| LascoD a întrebat:

FUNDA! Deci cunosc o fata de ceva timp azi i-am spus ca am un sentiment petru ia si ea mi-a spus ca nu crede, asta ca eu tot timpul numa glumesc. cum sa-i spun ca da intr-adevar eu tin la ea? si am accest sentiment eu am intrebat-o daca e reciproc ea a scris,, mhmm " big grin mersi))

6 răspunsuri:
| Anonimuuuussssss a răspuns:

Fai atentii:ofera-i ceva, ceva cu voi doi...sa ii arati ca intr-adevar tii la ea. Sper ca te-am ajutat!

| Against a răspuns:

Continua sa vorbesti cu ea, si arata-i intr-un mode mai evident ceea ce simti, dar sa nu fie si insistent. Ii este frica sa nu razi de ea.

| george232323 a răspuns:

Eu zic ca de obicei chastiile astea sa arata la prima intalnire deci invit-o la un suc sau ceva, ofera-i un cadou si apoi mai vezi tu ce faci acolo ca sa te creada.

| DOARoVIATA a răspuns:

Poate nu vrea sa te creada la asta te-ai gaindit? daca te crede dar nu ar vrea sa te creada? poate ca nu te place nu stiu ce sa zic eu spun sa insisti cu asta si daca vezi ca ea la fel zice ca nu te crede eu zic sa renunti
ps: pari si tu mai serios... ai grija ce faci salut
aa sau o poti scoate la un suc si sarut-o vezi cum reactioneaza am mai ziso s eu repet un sarut face cat 1000 de cuvinte
multa bafta

| alexuta111 a răspuns:

In primul rand daca i-ai spus acest lucru pe mess, sau pe facebook nu o sa te creada niciodata.Invit-o si tu in oras sau sa va intalniti intr-un parc, si atunci iti dezvalui sentimentele pentru ea.Cand ii spuni ce simnti incearca sa fii cat mai serios. Sfatul meu e urmatorul:O inviti si tu undeva ca sa-i spui ce sinti, si incearca sa fii serios dar in acelasi timp dulce, afectuos si amuzant, fa-o sa rada.Dovedeste-i ca tii la ea.Bafta!

| AngelHugz a răspuns:

Incearca sa o saruti laughing