Daca la 22 de ani pui aceasta intrebare in primul rand vreau sa te intreb daca iesi din casa? Acum revenind la intrebarea ta iti poti face simplu prietena iesind in club sau locuri publice unde poti intalni o gramada de fete.De asemenea poti incerca aplicatii de dating cum ar fi Tinder!
Depinde, daca tu esti ala din imagine esti cat de cat ok fizic, du te la sala sa tragi de fiare sa arati mai bine, imbraca te mai misto, fa ti un caracter si o atitudine mai superioara; stii femeilor le plac barbatii bazati si cu papagal si o sa rupi gura targului.
Asa sa ne plangem de mila ca nu gasim e usor, dar ce facem ca sa gasim? daca nu merge cu femei baga te pe barbati.
Stiu asta si am incercat, dar nu pot pur si simplu sa ma duc la ea si sa ii cer numarul... Mi se pare ciudat
Aveam 17 in poza aia M am gandit si la varianta cu sala dar nu stiu ce sa zic.
Sa stii ca in perioada in care practicam culturism si am devenit 15 pe 24 incat nu mai intram pe usa fara prafuri doar multa munca depusa aveam parte de toate femeile
Frate o data ce ești sincer o data ce ești cu Adevărat cine ești față de fata aia cu fata ai si ești sincer si nu o minți cu nimic atunci poate reușești
Adica nu trebuie sa ceri numărul din prima întrebi si tu salut buna ceva acolo zici si tu nu stai asa mult prost sa nu zici nimic frate zici ceva acolo si fi sincer asa cum esti tu cu Adevărată cine ești tu cu Adevărată
Femeilor le plac barbatii care arata bine, sala e un bonus si un mare plus, pe langa carisma, cat de interesant esti, etc etc
Eu daca as fi bărbat în locul tău m-aș focusa pe cariera, dezvoltare personala iar tocmai după aceea mi-aș caută iubita.
Ba eu cred ca in primul rand vor sa aiba stare materiala (mai ales incepand cu femei de la 24 in sus )... pe urma restul. Pt femei sexul nu mai conteaza asa tare dupa 24 si ceva, ca oricum il obtin si mereu au, insa partea materiala e mai importanta.
La 22 de ani ar trebui sa strabati cat mai multe cerseafuri si sa ai cat mai multe aventuri de noapte.
Abia dupa 25 sau 27 e bine sa iti faci o prietena.
Referitor la intrebarea ta,poti agata fete iesind in locuri publice(cluburi,baruri,malluri).
Ca sa agati o fata care mai apoi vrei sa o faci prietena ta trebuie sa te imbraci cat mai elegant, sa fii glumet, sa fii sociabil, jovial si sa transmiti energie pozitiva.
Du-te la o fata care iti place, ii faci un compliment(gen esti foarte sexy)si ii propui sa va vedeti in oras.