Când vei considera ca ai maturitatea ca în viitorul apropiat sa te căsătorești, dacă întâlnești o fata care îți place o întrebi dacă ar vrea sa va cunoașteți mai bine în vederea căsătoriei. Pana atunci e bine sa te rogi Creatorului nostru ca la timpul pe care El îl considera potrivit sa afuca în viata ta fata care El știe ca ar fi potrivita pentru căsătorie. Dacă cauți fete doar pentru distracție și apoi la părăsești și ele suferă, semeni nefericire și vei culege nefericire.
M-am uitat la întrebările pe care le-ai pus din 2019 încoace. Cam de atunci tot cauți o fată. Ai mai întâlnit fete, dar nu a mers. Poate ai o deficiență la modul de abordare.
Mie nu-mi place să fiu abordată de unu aiurea pe internet, de aceea nici nu am cont pe nicio rețea socială. Detest indivizii care se baga aiurea în seamă.
Când te bagi in seama cu o tipă, trebuie sa iei in calcul și varianta refuzului și nu numai. Poți suporta și alte consecinte, cum ar fi să aibă deja iubit și să ai probleme cu el.
Cum îmi place? Păi să fie insistent si romantic, să îti dai seama că vrea ceva serios nu jocuri...
Bun dar insistent pana la un anumit punct, pentru ca s-ar putea sa iasă urat dacă insist prea mult.
Personal așa îmi place mie, poate și să "depășească acel anumit punct" cine te vrea te vrea, alte fete, da, fiecare cu plăcerile ei.
De ce nu îi întrebi pe vagabontii ei sunt experții? Aicia nu sunt vagabontii.