| Batik a întrebat:

Salutare :H Un raspuns cv happy! In ce mod pot intraba o domnisoara daca vrea sa facem dragoste? >:

MUltumesc!

8 răspunsuri:
| inger02 a răspuns:

Pai vorbesti cu ia. ai spui ca ti-ai dori mult mai mult si ca o iubesti. eu cred ca asta e un mod destul de bun.

| xSweetAnGeLx a răspuns:

Mda. nu prea cred ca e vreo fata sa te ia in serios daca i-o spui asa direct, dc ai vrea sa faci dragoste fara sa o iubesti? straight face
doar o fata de "a2a mana" (sti la ce ma refer) va accepta asta.
sincer... chiar nu inteleg chestia asta straight face

| barbattttt a răspuns:

Pai, nu o intrebi! Lucrurile trebuie sa decurga de la sine. Trebuie sa ii dai de inteles ca doar nu vrei sa ii spui"draga vrei sa facem sex k eu vreau?" Oricum depinde ce fel de persoana e. Succes!

| AlexandraRusu26 a răspuns:

Pai intai vezi daca ea te iubeste si incearca sa te aproprii de ea sa simpta ca o iubesti si vei vedea ca in timp va vrea si dansa sa faca dragoste cu tine... Poti sa o inviti undeva pentru inceput, o conduci acasa, ii oferi o floare.nici o data sa te porti urat in preajma ei.arata-i ca esti bine crescut si chiar o iubesti... Sper ca te-am ajutat.Te pup!

| AlexandraRusu26 a răspuns:

Poarta-te frumos cu ea...scoate-o in oras de cateva ori. ofera-i o floare(si cel mai mic gest conteaza) fa-o sa simpta ca o iubesti apoi intreab-o

| Twilight a răspuns:

Sa lamurit ceva. Nu o intrebi ca un badaran. Macar o cunosti, sau doar ai vazut'o pe strada, ti'a placut de ea si altele? Si scuze ca zic, pentru tine este mai importanta nevoia de a face dragoste sau iubirea din cei 2?

| Lilia2621 a răspuns:

Pai depinde in primul rind citi ani are si de cit timp va intilniti. Scoate-o la un bar de vreo citeva ori, in oras, la plimbare. Da-i o floare, ciocolate.(va aprecia gestul). Apoi incearca sa vari miinele la piept, la fund, sa o saruti pe git, intr-un fel sa o seduci, sa o exciti, si ea sigura o sa vrea. Apoi o poti invita intr-o seara la tine acasa ca sa priviti un film, sau la un ceai, deja gasesti tu un motiv. Apoi incerci din nou sa o exciti, si deja atunci o poti intreba, incerci si tu. Dar poartate frumos cu ea, demonstreza-i cit de mult o iubesti. Succes

| Batik explică:

Multuemesc la toti pentru raspunsuri! O sa le iau in considerare :*winking