| thechosenone a întrebat:

Hai sa zicem ca este o fata foarte sexy, frumoasa si indrazneata.Aceasta este si o fata care este "renumita" si nu ar sta de vorba cu un baiat normal.Intrebarea mea e urmatoarea:Cum sa vorbesc cu ea? Cu ce sa incep o discutie cu ea? Curaj am destul, dar sa am o tactica ceva sa nu ma fac de ras.Cum sa ma bage ea pe mine in seama? Ce trebuie sa arat /sa dovedesc?

Răspuns Câştigător
| Anecherry a răspuns:

Hai sa dam cartile pe fata un pic. Daca tipa este 'renumita' si nu ar sta de vorba cu un baiat obisnuit inseamna ca ori e superstar ori e superficiala bine de tot. Si daca tot e asa, poti sa pari tu natural si imbracat si parumat frumos ca tot nu te baga in seama. Trebuie sa o captivezi cu un lucru care ei i se pare interesant. Afla mai multe despre ea, ce face in general, ce o pasioneaza, cu ce gen de persoane umbla, ce o atrage la un baiat etc. si dupa asta incearca sa iti faci o imaginea. Daca ai ce isi doreste ea, atunci se va uita la tine, daca nu te va privi in continuare ca pe un banal si obisnuit baiat. Asta e sansa ta, sa fii pe aceiasi lungime de unda cu ea, sau chiar mai mult de atat. bafta, si daca crezi ca e prea plina de ea si nu merita, stai calm; fete sunt destule, si unele care chiar merita atentie. bye

10 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Fii natural şi decurge de la tine. Dacă nu-i place de tine, apoi nu are sens să continui că oricum, chiar presupunând că în mod forţat ajungi cu ea, nu vă ţine relaţia prea mult şi-ţi faci şi nervi de pomană.
Sunt destule fete, ce naiba, avem de unde-alege.
Ah... şi încă ceva: Ce mama dracu' înseamnă la voi "băiat normal"?!
Salut!

| cristina a răspuns:

Incearca sa fi tu si totul o sa fie bine. daca te place trebuie sa te placa pentru ceea ce esti tu...
succes

| Fifylici a răspuns:

Well...in prmiul rand sa nu pari disperat ca apoi cine stie ce crede. Daca spui ca ai curaj nu iti trebuie o anumita tactica fi tu insati nu cred ca e asa de greu sa abordezi o "tipa de tipa"happy
stiu si eu subiecte de genu buna ce mai faci si apoi discutia o sa vina de la sine...ai sa vezihappy
Bafta!

| brosu a răspuns:

Spui că ai destul curaj, dar nu vrei să te faci de râs, te întrebi cum să te bage în seamă pe tine şi cine ştie ce alte "frici" mai ai.
În primul rând trebuie să recunoşti faţă de tine că nu este atât de mare curajul tău, şi este normal să ai frici, şi vorbeşte cu ea natural fără să o păcăleşti, fii doar tu însuţi şi succesul va fi garantat.
Nu în ultimul rând trebuie să admiţi că e posibil să nu o interesezi, lucru la fel de normal.
Succes!

| IRI_5028 a răspuns:

Dupa parerea mea nu merita sa dicuti cu o fata ca asta deci habar
ce tactica sa-i zic. happy

| anna_7069 a răspuns:

Incearca sa vezi daca aveti prieteni comuni. Daca da, roga`i sa va faca cunostintsa... Sau aflai id d mess, vbeste cu ea. :-s Eu asta zic. acum tu stii mai bine.happy

| blackdawe a răspuns:

Imbracat frumos laughing asta e buna vezi ar fi trebuit sa iti zica sa nu te imbraci ca si un cocalar rolling on the floor acum sa revinim daca e asa renumita cum zici u la tine in oras sau cartier ca la asta te referi u trebuie sa o abordezi altcumva, in primul rand incearca sa ii cunosti pe cineva din jurul ei ca sa iti faca cunostinta cu ea, incearca sa fi mai inteligent si sa nu o lasi sa faca figuri, vb cu ea la misto ca sa nu inteleaga nimic fi mai inteligent ca si ea arata-i ca ea ar trebuie sa te cucereasca nu tu. Si spune-i adv in fata ce crezi despre ea si in functie de reactia ei vei sti cu cine ai de a face, si nu o idolariza si lauda in continuu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna,
Incearca sa pari natural, in ziua aceea imbracate frumos, parfumeaza-te si daca te observa intreab-o serios ce face. Hai sa iti mai zic ceva, daca nu te baga in seama inseamna ca nu te merita, si ca sigur o sa gasesti pe altcineva sa te placa asa cum esti!

Numai bine, Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu doar fii natural, compoarta-te total firesc.nu incerca sa incerci sa ai o anumita atitudine fata ea caci o vei da in bara.mereu se intampla asta cand incerci sa faci impresie.fii tu, iar ea daca nu te baga in seama e pierderea ei.

| suparici a răspuns:

In primul rand fii tu insuti nu trebuie sa te dai cine nu esti si lasa conversatia sa decurga de la sine mai ales daca ea ii si indrazneata sa nu mergi cu conversatii facute in gandhee hee ca ai sa te pierzi si totu va iesi nasolwinking succes mult si bafta la agatat