E un lucru frumos ceia ce ai facut faptul ca nu ai abuzat de ea esti un adevarat Cavaler
Sfatul meu mai lasa timpul sa treaca stai langa ea arata-i ca o iubesti extrem de mult dai atentia care o merita trateazo ca pe o printesa si dupa ai sa vezi ca va veni si acel moment de intimitate de placere...ea singura va dori asa ceva
sper ca te-am ajutat cat am putu de bine bye
Cati ani aveti? Probabil fata e destul de necoapta. Ar fi bine sa o lasati mai moale cu joculetele de soiul asta, fiindca se poate foarte usor trece de la una la alta. Si fata pare complet nepregatita pentru a-si incepe viata sexuala.
Daca esti fata nu dormi la un baiat daca nu vrei sa faci sex. asa ca stai chill, si faza cu dorm la tine, dar nu facem nimic e cea mai des intalnita minciuna
Vreau si eu sa primesc niste raspunsuri deci eu sunt ingrijorat, ca astazi a fost suparata ea mi-a spus ca din cauza ca s-a certat cu un amic foarte bun si ca nu mai vrea sa il vada. Eu cred ca din cauza ca am excitato asta vreau sa imi spuneti parerile voastre nu alte prosti etc...
Deci in primul rand e clar ca ea nu crede ca ai abuzat de ea pentru ca nici nu ai facut-o. gandeste in felul urmator. nu e pregatita pentru sex. dai timp si fa-o sa vorbeasca despre problema ei. asa va intelege ca ii esti alaturi si iti pasa.
Frate explica-i ca toate au un inceput si dupa mine perioada maxima fara sex e de maxim 6 luni daca dupa 1 an nu s-a intamplat nimic inseamna ca exista ceva si chestia cu plansu e posibil sa fie o trauma sau ceva poate o tentativa de viol sau ceva oricum probabil ca a ramas cu niste sechele.