anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare! Imi place de o fata cu un an mai mare decat mine ce-i drept dar sunt mai inalt ca ea. Ne-am cunoscut la un meci, am facut si eu un plan si i-am aflat Instagramul. De atunci vorbim zilnic, (de la 8:00-00:00) uneori chiar ea imi da mesaj chiar daca nu am mai vorbit 30 min chiar si mai putin, ne place amandurora rock-ul si avem pasiuni comune. Acum eu nu sunt genul ala de baiat timid dar va intreb pe voi, oare ma place? Vreau doar parerea voastra si pe urma ma intorc sa va dau si vestea.

Răspuns Câştigător
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

E clar ca te place, invit-o în oraș la restaurant dar sa nu o lași sa isi plătească partea ei de consumație cum fac papagalii.

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Daca nu te plăcea nu vorbea cu tine sau te bloca pe whatsap, dar daca voi vorbiti nonstop, clar te place, nu conteaza ca ea este mai mare decat tine si tu mai inalt decat ea, o fata este frumoasa mai mică de inaltime mai scunda decat baiatul, de aceea sau inventat tocurile sa fie purtate de femei scunde si nu numai si cele inalte mai poarta ocazional pantofi cu toc inalt, dar alea mici de inaltime sunt obligate de statura lor mignionă sa poarte tocuri, ce varsta ai tu dar fata?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Îi place să vorbească cu tine.

| AmandinaDragan a răspuns:

Te place.

| Together a răspuns:

Da, te place si trebuie sa te vezi cu ea cat mai repede, pentru ca interesul ei se va duce in timp.