| andu332 a întrebat:

Salutare,îmi place de o fata de aprox 22-23 de ani care se așează lângă mine în autobuz în fiecare dimineață chit ca este gol sau plin autobuzul, cum ar trebui sa ii spun ca îmi place de ea?

16 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Buna ziua, pshiologic vorbind ea te place,apropierea unui om fata de alt om demonstreaza ca are o placere fata de respectiva persoana,o simpla conversatie,buna, doresti sa vorbim? daca ii spui s-a dus farmecul, fetele nu vor catelusi si barbati care sunt mai reci nu romantici, romantismul este o fabricatie idealista, conteaza atractia fizica dar si masculinitatea, stii ce intelege ea prin te plac =ca esti un obsedat sexual

| ketamirr a răspuns (pentru RAY):

Vere cu cate femei reale ai interactionat la viata ta honest to god

| Violleta2022 a răspuns:

Totul incepe cu o conversatie simpla, banala, respectuoasa si placuta:
_Buna dimineata, ce mai faceti? samd.

| Laurentiu_Irimia_2002 a răspuns (pentru Violleta2022):

Dacă îi zice asa s-a terminat rolling on the floor

| Violleta2022 a răspuns (pentru Laurentiu_Irimia_2002):

Tu esti copil mic care nu are inca habar cum sa "agati" o fata, de aia vorbesti in necunsotinat de cauza.

| Goete a răspuns:

Daca iti place de o fata de aprox 22-23 de ani, spune-i cat mai repede, ca imbatraniti, sunt multi ani de cand iti tot place de ea si nu faci nimic.

| Crackman a răspuns:

Intra in vorba cu ea și cu asta basta

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Mai intai faci conversatie cu ea.
Nu ii spui "Imi place de tine", ci o inviti la un suc.
Abia dupa ce va cunoasteti mai bine vei sti daca o placi sau nu.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Urmareste si tu niste filme romantice, ca sa vezi cum ar trebui sa decurga lucrurile.
Uite un subiect de conversatie cu ea. Ce filme iti plac? Imi poti recomanda vreo comedie romantica?

| RAY a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Romatismul este o tampenie idealista, fetele prefera baieti care emit atractie fizica si masculinitate, nu cauta o fata sau un catelus, trebuie sa fii mai dur cu ele, sa ai cuvantul tu, nu sa te comporti ca un catelus in calduri

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru RAY):

Pacat, nu stii ce pierzi cu atitudinea asta.
Poti fi si dur pe ici pe colo, dupa ce o cuceresti

Am vazut in tot acesti cu o gandire idealista cate am pierdut, realitatea este realismul nu povesti romantice

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru RAY):

Dimpotriva, cred ca doar un catelus de fata ar fi impresionata de aerele vreunui mascul. O femeie inteligenta cauta un partener care o respecta.

Poveștii

| Miruna333 a răspuns:

Nu sari si ii spui ca iti place de ea, incepi cu o conversatie lejera, si de acolo, daca este interesata, ii poti cere nr

| Laurentiu_Irimia_2002 a răspuns:

Eu nu știu ca să ii zici, eu m-am dus la una care lucra la papuci și i-am zis ca exact asa "bunaa imi dai și mie insta ul tău? asa încrezător și prietenos, știi ce zic **** mea bafta