| WinamP a întrebat:

Salutare!
Imi place de o fata si nu stiu cum sa-i zic ca o iubesc. Dati-imi niste sfaturi va rog.

8 răspunsuri:
| DanielMoldoveanu2k18 a răspuns:

Frate doar atat iti zic ai grija ce simti. poti sa-i spui ca o iubesti dar ea sa nu simta la fel... incearca sa vezi mai intai daca si ea simte ceva. si dupa spune-i ce simti.

| Dariana123 a răspuns:

Pai apropie-te mai mult de ea si vezi daca te place, si daca ti-ai dat seama ca te simpatizeaza, flirteaza cu ea, vorbestei frumos, glumeste cu ea, cumparai cate una alta(Florii, bomboane, ciocolata) se va gandi ca i se pare dragut ce faci pentru ea si apoi si-ar da seama ca o iubesti! P.S: Cu placere!

| sandrei476 a răspuns:

Daca o cunosti de ceva timp si ai mai vorbit cu ea spune-i cand esti doar tu si ea, invit-o undeva si zii ca o placi. O sa vezi ca o sa iti dea un raspuns bun happy

| Andreea52 a răspuns:

Pai pentru inceput ii poti da de inteles despre ceea ce simti prin gesturi si ma refer la o atentie mai deosebita cum ar fi o floare rupta la intamplare de pe drum, la o ciocolata luata intr-o pauza de la magazin, chestii minore (noi, fetele, le adoram). Vezi cum reactioneaza si poti trece la urmatorul pas, ii poti bate un apropo despre sentimentele tale de exemplu ca fata ideala in mintea ta are trasaturile ei. Nu te grabi sa ii zici ca o iubesti ca poate nici nu este vorba de iubire ci despre o atractie mai puternica. Vezi cum decurg lucrurile si inainteaza spre inima ei cu pasi marunti, asta in cazul in care iti raspunde pozitiv la gesturile tale!
Succes!

| Coarna_Mihai_1990 a răspuns:

Daca stii sigur ca si ea are o anumita simpatie pentru tine, e o treaba, ca sa-i arati, poti sa-i arati si cu un cadou ceva, ursulet, un buchet de flori chestii, dar eu zic ca daca o saruti intr-un moment in care sunteti singuri, dar sa fie ceva special tongue incet incet nu te grabii, daca iti iese sarutu` o sa ramana fara vorbe, uimita, daca te place normal, dar nu lua in seama ce va spune e normal sa zica ce-ai facut si prostii asa sunt fete, dar probabil sa-i placa daca faci treaba bine happy, si asa numai cheltuiesti nici bani si s-ar putea sa-i faci o impresie mai buna, fiindca daca tu ii faci cadou ceva material poate sa zica ca tu crezi ca o poti manipula cu cadouri porcarii asa un sarut frumos lung, cu mana pe talia ei, sau mana jumate pe obraz si jumate pe gat, zic eu, va avea un impact mai mare...

| AnastasiaKatelimov a răspuns:

Nu e mare scofala. Trebuie doar sa ai mai multe incredere in tine! Ca sa-ti fie MULT mai usor, spune-i pe o retea de socializare. Crede-ma, e MULT mai usor. Daca ea nu te place, nu-i nimic! Vine alta laughing

| MskDesign a răspuns:

Sfatul meu este ca inainte sa actionezi, sa fii sigur ca sentimentul este reciproc ca sa nu te trezesti cu un refuz ca va fi dureros.In rest, sinceritatea este cea mai buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii atent la exprimare. Ori iti place si ii spui ca iti place. Ori o iubesti si ii spui ca o iubesti(sunt doua traiei diferite ca intensitate). Ii lasi un biletel prin cineva unde ii lasi o poezie de dragoste sau ceva care sa ii spuna ce simti pentru ea. Biletel, sms, mail, facebook-asta in cazul in care nu ai curaj sa ii spui in fata- succes.