Buna! Parerea mea este ca inca nu ai gasit persoana potrivita care sa iti placa, sa te atraga! Cand se va intampla asta nu o sa mai stii pe ce lume traiesti pentru ca evident te indragostesti si iti doresti tot mai mult sa fii cu fata respectiva, astfel timiditatea va disparea!(poate nu chiar de tot) Incearca sa faci tu primul pas. Eu ca fata, nu as face primul pas niciodata [nu ma judeca)... si eu sunt timida ] Bafta! :*:*
Ce sa spun! Conteaza foarte mult aspectul fizic! Pai daca esti asa, sa stii ca sunt o gramada de fete frumoase, dar proaste de trebuie sa le inveti si alfabetul. Faptul ca pui aspectul exterior pe primul plan dovedeste ca esti o persoana foarte superficiala. Iti doresc sa-ti gasesti cea mai frumoasa gagica din orasul tau, dar sa fie atat de proasta incat sa nu poti sa porti o conversatie simpla cu ea. Atunci o sa-ti dai seama ca aspectul exterior nu e totul. Dupa parerea mea, e mai placut sa-ti petreci timpul cu o fata normala (dpdv fizic), dar interesanta, amuzanta si inteligenta, decat cu una extraordinar de frumoasa, dar doar atat. Cat despre faptul ca nu ai avut prietena pana la varsta asta, pai nu te supara, dar probabil nici tu n-arati ca Brad Pitt, deci ar trebui sa mai scazi standardele cu frumusetea, superficialule...
Oi fi eu superficial, dar nu-mi pot permite sa postez aici contul de facebook sau o poza cu mine , crede-ma ca tot timpul un barbat frumos cauta o femeie frumoasa si invers.Nu pot sa fiu impreuna cu cineva care sa nu ma atraga dintr-un anumit punct, si la mine acest punct cum spuneam se bazeaza mult pe aspectul exterior , ceva din mine nu-mi permite asta, pur si simplu nu pot, ocolesc
OK, atunci inseamna ca asta e motivul, nu ca esti timid.
Si asta poate fii motivul, dar si timiditatea, adica eu astept ca ea sa faca primul pas, si asta cred ca o sa mai dureze
Da. Sunt foarte putine fete care fac primul pas, deci te sfatuiesc sa-l faci tu cand o gasesti pe Angelina Jolie. Ok, Brad?
Esti pe stop sau iti versi frustrarea aici?
Cat despre tine, ReTz, si eu am aceeasi varsta si inaltime cu tine, de asemenea si aceeasi problema, nu imi e deloc la indemana sa abordez o fata, chiar daca imi place si sunt motivat cum trebuie.
Si eu ca si tine, caut sa imi placa la prima vedere, dar degeaba, ca nu am tupeu sa ma bag in seama, fie pe strada sau pe facebook.
Cei care nu ma cunosc, cred ca schimb fetele ca pe sosete, dar numai eu stiu cum sta treaba .
Sfaturi poti sa-ti dau, dar daca le pui in practica cum le pun eu, ti le dau degeaba .
Nu se numeste ca esti selectiv ci superficial. Atata timp cat vei ramane asa stai si viseaza la fete, nu vei avea niciuna. Schimba-ti modul de a gandi si respecta-le pentru ceea ce sunt, nu pentru cum arata iar atunci vei fi si tu respectat de catre ele si vazut cu ochi mai buni.
Ba pai asta e si poate ca nu am gasit inca dragostea aia , inca nu am gasit din pacate ...
Nu esti timid, esti doar pretențios.
Sunt dispusă să vorbesc cu tine pe acestă temă dacă dorești.
Și uite că fac eu primul pas!
Http://www.youtube.com/watch?v=NGqEjDGDxxQ&feature=player_detailpage uitate la toate videourile cu Taher arta seductiei sunt super o sa inveti mult de la el
SongKangfan1 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: