Buna! Hmm, povestea ta e cam complicata. Sigur nu aveti mai mult de 16 ani pentru ca fetele pe la varsta asta nu stiu ce vor. Pur si simplu cred ca fata aia a inceput sa placa alt baiat si dupa ce s-a despartit de tine sta in capul lui baiatul ala (ipotetic vorbind) si cu tine inca mai vorbeste fiindca vrea sa fie placuta de catre toti baietii. Pana la urma daca v-ati despartit trebuie sa pui punct. de obicei fetelor le este mai greu sa treaca prin situatii d-astea dar na. i se poate intampla oricui. Eu zic sa o lasi in pace o perioada sa vedem cum parcurg lucrurile. Succes!
Avem 20 de an aman2 si saptamana viitoare trebuie sa iesim la un suc cand ne facem timp aman2 bine eu in perioada asta in care am fost despartiti i-am dus si flori si s-a bucurat si na... acum nu stiu ce sa cred glumim tot timpul si vorbim la inceput dupa relatie nu era asa ma evita iar acum vorbim orice si deschis...
De exemplu aseara am vorbit 40 de min in conutuu la telefon am glumit si am ras si era foarte fericita si ea dar mai ales eu
20? Huh, multi inainte si sa fiti sanatosi eu fata de 15 ani sa va dau sfaturi mai bine nu
AlexEjmecheru întreabă: