anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare!
In urma cu 2 luni am cunoscut o tipa si din momentul in care ne-am cunoscut, am început sa flirtam unul cu altul. Lucrurile devenind destul de clare, intr-o seara din proprie inițiativa mi-a spus ca ma place dar ca nu poate fi intr-o relație momentan, din 3 motive:
Primul pentru ca tocmai ce a ieșit dintr-o alta relație, iar fostul ei prieten ii scrie si o roagă sa se împace, ea nedorind asta absolut deloc, dar nu vrea sa il facă sufere mai mult decât sufera deja.
Cel de-al doilea fiindcă doar ce ne-am cunoscut si nu vrea sa se arunce intr-o alta relația fără sa ma cunoască suficient.
Ultimul motiv pe care mi l-a dat fiind faptul ca ea este mai mare decât mine si o sperie ca din partea mea ar putea fi ceva de moment si ca o voi lăsa pentru o femeie mai tânăra, ea nedorind doar o relație pasageră.
Dupa ce am auzit tot ce avut de spus, i-am propus ca perioada următoare sa ne dam o sansa si sa ne cunoaștem. A fost de acord. Doar ca in nici câteva zile ne-am sărutat. A urmat o perioada in care ne-am vazut pe ascuns, iar acum m-a rugat sa fim iar prieteni si sa ne cunoaștem pentru o eventuala relație normala atunci cand se va simti pregătită.
Daca se găsește cineva cu timp si inspirație sa imi dea un sfat legat de tot ce am scris aici, ii multumesc!

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Ea a avut o relație, nu stiu exact de cat timp dar e clar ca daca mai tine încă legătură cu el si nu vrea sa il faca sa sufere a fost ceva serios. Poate nu il mai iubeste neapărat, dar sa obisnuit cu el si mai tine cumva la el.
La al doilea motiv probabil ca cumva are dreptate, nu prea mai are asa incredere in oameni si in relații după o deceptie plus ca nu te prea cunoaste si cumva dintre trecutul pe care îl stie bine si pe tine nou ne stiind de unde sa te ia înclină cumva către trecut sau singurătate.
Bai, la faza cu varsta sincer si eu as fi sceptică.Am fixul ala ca femeia mai mare ca bărbatul la ani e ciudatel un pic.Nu neapărat pentru ca o lasi pentru una mai tânără cat pentru filmele pe care si le poate face ea in cap de-a lungul anilor.Tu fiind mai tânăr iar ea fiind femeie o sa înceapă sa aiba complexe tot mai mari si sa isi faca griji pentru viitorul relației.
Concluzia din punctul meu de vedere este ca daca tu totusi vrei sa fi cu ea trebuie sa încerci să lupți sa o scoti din mrejele trecutului, sa ii ocupi timpul si sa ii areti ca mai exista bărbați ok cu care poate sa isi petreacă timpul si viata.Doar ai grija, daca ai planuri de viitor, daca nu mai bine rămâneți prieteni.

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Iasminai700 a răspuns:

Toate la timpul lor. Orice fata poate sa treacă prin așa ceva.Dar daca ea încă ține legătura cu acel băiat numit "fost" sa nu te arunci nici tu prea tare daca ea a avut o relație lunga cu acel băiat și în are sentimente fata de el chiar daca la un moment dat veți fi împreună ai grija sa nu te lase pentru el se întâmplă de dese ori acest lucru ..Nu te grăbi să fi cu ea.și da e ok sa va cunoașteți prima data.Cum am spus mai sus daca inca are sentimente fata de acel băiat chiar nu ți as sugera sa te grăbești cu ea pentru că nu o sa meargă mult timp sau daca chiar ar vrea sa fiți împreună ar trebui sa ști sigur că nu mai are deaface cu el.Pentru că așa se întâmplă la aproximativ toate persoanele