| IonutCiobanescu a întrebat:

Salutare! Întârzierile menstruale pot aparea și din cauza activității sexuale? Mă refer că eu cu iubita mea facem sex foarte des înainte, și acum mai rar, cam odată la 3 zile, dar are întârziere menstruala, 3 teste de sarcina negative, a făcut unul și după 2 zile de la întârziere. Posibil că sexul sa aducă dereglări hormonale? (Doar sex protejat)

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu.

| Violleta2022 a răspuns:

Poate fii gravida... oricum testul facut la 2 zile de intarziere este inutil si eronat, fiind facut cu mult timp prea devreme ca sa arate daca hormonul gravidiei este prezent in urina.

Un test corect de sarcina se poate face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala, cu prima urina de dimineata, care-i cea mai concentrata.

| Madaxo97 a răspuns:

Nu prea cred că sexul întârzie menstruatia, și nici dereglări hormonale nu produce, nu prea are legătură. Se întâmplă să mai întârzie uneori menstruatia, din diverse motive, dar nu de la sex, oricum 2 zile nu se poate numi întârziere, trebuie să treacă măcar o săptămână de întârziere a menstruatiei ca testul de sarcină să fie valid.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Felicitări! Ești tătic!

| IonutCiobanescu explică (pentru anonim_4396):

Felicitări, ai dat un răspunsul greșit!?