| dj0c0ol a întrebat:

Salutare internautilor. De ceva timp eu si cu prietena mea ne-am cam certat ca suntem pentru o perioada nu foarte lunga la distanta. Avem o relatie de 5 ani si a fost cu suisuri si coborasuri.
Insa in ultima vreme s-a certat foarte mult cu mine ca nu am cerut-o ca nu sunt langa ea ca nu am un servici stabil in fine. Intrebarea mea e ca ea vb cu un tip pe whatsapp care la cunoscut la o prietena si vorbesc cam mult aproape tot timpul ce anume vorbesc nu stiu. Ideea e ca ar trebui sa ma ingrijoreze chestia asta? Adica nu e la prima tentativa, prima oara a facut chestia asta cu fostul prieten si au ajuns sa-si trimita poze sexy si sa faca sex la telefon. Dar problema asta a fost deja rezolvata Eu nu mai stiu ce sa cred. Nu sunt genul de persoana inchisa la minte dimpotriva sunt chiar open minded. Recunosc ca in ultima vreme ma cam facut gelos chestia asta si nu stiu ce mai simt si daca va face tot timpul chestia asta. Ce solutii ar fi. Multumesc

Răspuns Câştigător
| Sfatosul2012 a răspuns:

Am fost aci ca tine, ii moarta relatia ce sa ti spun; nu prea mai ai ce sa faci mai ales ca a mai fost o intamplare; trebuie sa te mobilizezi sa vb cu dansa sa vezi daca tot ce ti pretinde tu poti sa le indrepti si sa iei/luati o decizie. Eu zic ca ea deja e foarte plictisita de relatia in care sunteti ca ceva nu merge nu mai e scanteia aia de la inceput asa ca cel mai bine ar fi sa i puneti capat; dupa un punct ii timp pierdut si nu se merita sa stii chiar daca tu o iubesti; ea deja cred ca nu mai te iubeste cum te a iubit la inceput asa ca dupa mine trebuie sa ti gasesti pe altcineva; cel mai rau e sa sa stai cu cineva doar pentru ca sunteti de 5 ani impreuna; desigur trebuie sa faci totul inainte sa pui punct sa poti zice dupa aia ca nu ai incercat sa o faci sa mearga.winking

| dj0c0ol explică (pentru Sfatosul2012):

Multumesc asa e voi incerca sa fac ceva daca nu asta e poate ca e timpul sa merg mai departe

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Acesta fata merita si de tine sa fie iubita!

| Mussette a răspuns:

Dupa 5 ani de relatie, cred ca ea are ganduri destul de serioase. Faptul ca vorbeste cu altu e ca ii lipseste ceva in relatie. Sau simte nevoia sa vorbeasca si cu altcineva. Fa in asa fel, incat sa nu mai fie nevoita sa comunice cu respaectivul. Nu cred ca se va uita la el, dupa 5 ani petrecuti cu tine.

| NoRegretsxx a răspuns:

Fa-o pe ea sa nu mai aiba motive sa vorbeasca cu ala si sa impartaseasca cu tine tot ce are de povestit cu ala.
Femeile cand nu primesc atentia de care au nevoie cauta in alta parte in mod automat si nevinovat de cele mai multe ori, baga bine la cap asta. Ea te-a avertizat intr-un fel sau altul ca nu esti langa ea, ca nu are o siguranta/stabilitate alaturi de tine si ca da dupa atata timp nu ai facut urmatorul pas. Nu ii da altuia ocazia sa o faca fericita.
Cat despre ala cel mai simplu e sa o faci sa vrea sa renunte ea fara sa isi des seama la prietenia lor. E mai bine asa..indiferent cata incredere ai si etc e preventiva treaba laughing asa eviti si o viitoare posibila "intamplare" pe care cel putin unul din voi o va regreta.
Mult succes!

| packman a răspuns:

Vorbeste cu ea... daca nu e nimic de salvat las-o ...sunt alte 1 milion de fete care ti s-ar potrivi

| Black_Tavi_1993 a răspuns:

Cred ca s-a saturat sa te astepte sa mergi la ea. Ar trebui sa gasesti o modalitate sa stai cat mai aproape de ea. Bafta.