| AlexSadik a întrebat:

intrebarea este adresata fetelor si daca vreti si baieteilor(ghei) laughing in fine. Ce dovezi de dragoste v ar place voua sa vi se intample de ex un tip v a iubeste foooarte mult cum ati vrea sa reactioneze CE ati vrea sa v a faca Sau cum s a v a satisfaca VREAU CAT MAU MULTE RASPUNSURI! funda si toate cele v a rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| Alexandraaa_5286 a răspuns:

PAi daca vrei sa o impresionezi trebuie sa te implici in activitatile ei. Trebuie sa vorbesti de cea ce ii place ei.
De ex: daca ei ii place muzica. intrab-o de melodia ei preferata, ce gen muzical este preferatul ei. si fii atent cand suti cu prieteni nu ezita sa stai cu ea si bag-o cat mai mult in seama. Asta apreciaza fetele! Pentru ca asa mi s-a intamplat si mie!hee hee.
Si. nu insista prea mult cu pipaitul! nici deloc nici foarte mult!laughing eu cred ca o mana pe picior este foarte okay si in plus o sa o faci si pe ea sa se simta bine[ Asata daca sunteti deja impreuna].
Toata smecheria e sa ii acorzi atentiE!happy
Asa suntem noi fetele!laughing chatterbox
Succeshee hee
P. S.: sa ma anunti daca merge bine!:*

6 răspunsuri:
| Monica a răspuns:

Uhm.Pai probabil as vrea sa mi-o dovedeasca...
Sa ma iubeasca, sa mi-o arate prin faptele lui, prin gesturi, prin cuvinte. [Saruturi, atingeri.cuvinte frumoase?! si alte fapte.]
Presupun ca vrei sa i-o areti cuiva?
Cumparai un buchet de trandafiri, ca de exemplu. Spune-i ca o iubesti[cuvinte frumoase]... i-o poti dovedi prin saruturi.nimic sofisticat.complicat!happy
Daca o iubesti [cu adevarat] isi va da seama!
Bafta :]

| Nastia a răspuns:

abc

| Just a kid a răspuns:

Ptr mine una conteaza comportamentul in general si cum imi vorbeste.nu neaparat ceva care sa demonstreze.prefer sa stiu ca in fiecare minut se gandeste al mine, sa stiu ca daca am o problema ma ajuta, sa stiu ca pot vorbi cu el si ma intelege, ca nu-s singura

| adina_6125 a răspuns:

Mie una imi place ca un baiat sa vb cu mine sa imi spuna cat sunt de frumoasa ca ma iubeste sa isi petreaca cat mai mult timpul cu mine sa ma tina de mana sa ma sarute sa ma ia in brate si chiar si atunci cand povestim sa ma tina de mana ...eu sunt destul de romantica si nu imi pasa de cadouri vreau doar sa stiu ca el se gandeste tot timpu la mine ca ma iubeste si ca insemn ceva pentru el

| 8653 a răspuns:

Mici atentii! surprize, cadouri mici dar oferite cu dragoste! mie imi place sa ma alinte, sa-mi zica cuvinte frumoase, sa ma aculte si sa ma ajute atunci cind ama nevoie! din cind in cind sa-mi faca mici surprize(suvenire, un trandafir rosu, o scrisorica de dragoste scrisa de el...)! arata-i ca tii la ea si ca pentru tine este o persoana ft importanata!

| dddd_8517 a răspuns:

Sa comunici cu ea foarte mult (este cel mai important), sa fii deschis, abordand diferite subiecte.
Sa te exteriorizezi, exprimandu-ti afectiunea prin diverse metode: saruturi, imbratisari, etc. si sa o surprinzi, fiind spontan, sa o duci in diferite locuri, facand`o astfel sa se simta cat mai bine.
Bafta!big grin