| ViqtorSmile a întrebat:

Salutare! Iubita mea a zis ca sunt cam rece. Cum pot sa schimb asta, cum pot deveni mai cald?
Si prin mesaje si real. Prin mesaje sa-i fac complimente?
Si e ok ca baiat sa pupi tu o fata mereu, dar mereu prima. Adica ea nu prea o face

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

A nu mai fi rece inseamna sa o bagi mai mult in seama,sa ii oferi afectiune,o îmbrățișare,un sărut, un luat de mână.Sa fi atent la ce iti spune, sa ii faci complimente, sa ii mai scrii cate un mesaj, sa ii mai dai un telefon doar asa de drag nu doar cand e necesar.
Dar intreab-o pe ea ce are nevoie din partea ta.Iar treptat daca vei simti vei face.

Răspuns Apreciat de Editori
| CristinaBabu11321 a răspuns:

Nu poti sa te schimbi daca nu simti. Vrei sa te invatam noi cum sa te prefaci?
Daca ea nu prea te pupa, ori o pupi tu prea des si nu mai are ocazia sa o faca, ori pur si simplu nu mai prea simte nimic pentru tine. Parerea mea ca nici tu pentru ea din moment ce esti "rece"

poate ar trebui sa vorbiti si sa clarificati aceste aspecte impreuna

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Atunci spune-i sa-ti arate cum crede ea ca este "calda" o persoana, odata ce ea insasi este rece.

| Dintrebare a răspuns:

Cel mai bine o rogi pe ea sa iti detalieaze, ce si-ar dori mai exact si cum i s-ar parea ei ok sa te comporti. Degeaba te straduiesti tu sa trimiti mesaje daca nu iti vine natural sa o faci si poate nici aia nu o sa fie suficient pentru ea. Iar daca zici ca ea nu initiaza niciodata pupatul, atunci si ea are o problema. Parerea mea e ca ar trebui sa comunicati mai clar si sa explicati unul altuia ce va doriti.

| NarcisIfrim a răspuns:

Secretul e sa fii in viata reala mai cald, si in realitate mai rece.

| Emilian65 a răspuns:

Daca o iubesti cu adevarat, este normal sa o pupi mereu primul.

| Crackman a răspuns:

Sa ii placa asa cum ești, nu aia este alta

| SilentRain a răspuns:

Am eu o idee, ai nevoie de benzina și chibrituri, te încălzești instant

| PegassiDoctorulThau a răspuns:

Sex boss, sex. dacă ii dai ce trebuie, nu o sa mai spună asa ceva, îți spune fratele tău