| SverinMihaela2012 a întrebat:

Salutare,iubiti prieteni. Vreau sa va spun ce problema am eu.Rog seriozitate,va rog,nu ma judecati, si asa nu situ ce sa ma fac.Cu citeva zile in urma a fost ziua de nastere fostului meu,am vrut un mic semn de atentie si i-am luat in calitate de cadou un maiou cu poza lui imprimata pe el, dar nu i-am dat maioul fiindca era cu prietena si nu am vrut sa ma bag.Acum 2 zile am decis sa i-o dau nu vreau sa stea la mine,si i-am zis unui prieten de al lui sa ii zica sa treaca intr-o seara pe la mine ca sa vorbesc cu el si sa-i dau maioul,dar acel baiat,care este si verisorul meu,s-a dus la el si i-a spus ca vreau sa-i dau acel maiou,acum despre aceasta stie si mama fostului si mai multi cunoscuti,ma simt prost de tot.E o situatie penibila.Cer sfaturi, va rog foarte frumos sa ma ajutati.sad

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna happy Mi se pare ca te-am m-ai ajutat si inainte cu o problema, si am sa te ajut si acum happy. Poi eu nu prea o vad ca o problema, am trecut si eu prin ceva de genul. Ai putea sa ii explici baiatului care a fost ideea ta happy Ii spui ca ai vrut sa ii dai maioul cu poza lui, si doar a lui, fara sa mai fie cineva in poza tongue. Imi pari o fata simpatica si de treaba happy. Nu are de ce sa nu te ierte tongue. Dar va trebui sa le ceri iertare in fiecare parte la toti tongue. Daca nu am inteles eu ceva, sau e o problema in acest plan, spune-mi si am sa incerc sa gasesc o alta idee happy. Dar pana atunci, mult succes :*.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Apropo, e adevarata zicala "nu iti pasa de ce cred altii" Dar aici nu e in acest mod tongue Zicala aceea se refera atunci cand, de exemplu, arati altcumva: Te-ai vopsit si nu mai esti asa, sa zicem sexy laughing. Aici e vorba de imaginea din interiorul tau. Ei cred ceva gresit despre tine, tu nu esti asa cum cred altii. De-obicei zicala "nu iti pasa de ce cred altii" Se refera mai mult la exterior tongue. Nu stiu daca ati inteles, dar ideea e ca in aceasta situatie trebuie sa iti pasa de ce cred altii tongue. Parerea mea... happy

18 răspunsuri:
| BlackheartQueen a răspuns:

Nu vad cum ai putea sa faci ceva in privinta asta. Nu te intereseaza ce zic altii. Ii dai cadoul si gata.Te sfatuiesc totusi sa treci peste, el are deja alta prietena si ar trebui sa iti continui viata.

| grab a răspuns:

Ai procedat cam ciudat!

Daca tot erai acolo si era momentul cel mai potrivit trebuia sa i-l dai, doar de aia e ziua lui sa primeasca daruri!

Cred ca iti e cam teama de ce crede lumea despre tine si putin frica de puterea ta de rezistenta in fata reactiilor lor.

In cazul prezent, te duci tu frumos la el cu o sacosica si ii zici La multi ani! il pupi pe obraz si ii zici ca te grabesti rau de tot nu poti sa stai dar o sa va mai vedeti. Punct!

La dracu cu ce zice ma-sa mama maica-ta, chiar nu conteaza, mai mult te deruteaza desi nu asta e scopul, dar mintea ta necoapta vede pesimismul first!

Hai curaj!

Ce poate sa iti faca prietena lui? Sa se uite urat la tine? Inseamna ca te gaseste mai frumoasa ca ea, ceea ce e de bine! tongue

| SverinMihaela2012 explică (pentru grab):

Si daca el ma refuza si nici nu vrea sa ia cadoul? Ce ma fac?

| grab a răspuns (pentru SverinMihaela2012):

Asta nu mai e problema noastra.
Inseamna ca e un prost care nu stie sa aprecieze un gest.
Pe tine cu ce te mai putem ajuta? Ca pe el de vindecat prostia n-avem cum.

| anonim_4396 a răspuns (pentru SverinMihaela2012):

thinking Poi in locul tau nu i-as mai da acel cadou laughing Imi pare rau ca ai muncit degeaba la el. :-s Eu nu l-as mai da. in schimb, i-as duce un cos cu bunatati thinking cred big grin. Si cu o scrisoare in care spui ca iti pare rau happy. Ei bine, dupa calculele mele, s-ar putea sa mai fie inca suparat pe tine, dar daca ramane suparat pe tine, incearca sa ii convingi pe ceilalti tongue Si acum sa iti dau un sfat pe care l-am folosit eu laughing : Cand eram in situatia asta, cand convingeam pe cineva, il rugam frumos, daca poate, sa ma ajute sa ii conving si pe ceilalti laughing. Si daca il mai convingeam pe altul, pe urmatorul il convingeam cu ajutorul celorlalti happy. E ca la un joc de exemplu: Dupa ce il bati, se alatura tie tongue Dar ai grija sa nu insisti cu aceasta idee. La mine a avut efect, dar, s-ar putea sa esueze :-s.

| fuzzer a răspuns:

Evident, ca inca mai simti ceva pentru el, dar asta e, trebuie sa treci peste. Su nu-ti pese de ce cred altii, continua totul in felul tau, si sa nu vi cu afirmari de genu "nu pot trai fara el, e viata mea". Poti trai si fara el, e viata ta.Tu alegi cu cine vrei sa fi si ce vrei sa faci, si cand nu faci alegerea cea buna, trebuie sa suporti consecintele, ca nu toate sunt roz in viata asta.
Ignora-l, iti va face mai bine, si asa ai si tu timp sa meditezi la cele intamplate, iar pe viitor a-i sa faci o alegere mult mai buna.
Mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu il asculta Mihaela tongue Nu esti aroganta si narcisistawinking E frumos ca te-ai gandit totusi la el chiar daca era fostul tau iubit tongue Si conteaza ca tu ai facut acel maiou tongue

| SverinMihaela2012 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc mult de sustinere si apropo am vorbit cu mamica si ea a spus ca sa las sa se amelioreze acest conflic,adica sa se mai uite de el,si sa nu prea vorbesc cu fostul si cu prietenul lui,sa-i mai las sa se gindeasca si sa cugete asupra greselilor lor,caci nu numai eu sunt vinovata,apoi dupa ce vor incepe ei singuri a vorbi cu mine, caci o data si-o data se va intimpla aceasta, sa gasesc un moment potrivit si sa-i dau maioul si sa-i spun ca mi-ar fi placut daca ar fi maioul la el, si despre mama fostului a spus sa nu-mi fac griji, poate a vrut sa se laude ca feciorul sau e intrebat.Cum crezi voi proceda corect? P.S.Te pupacesc.

Cu placere happy Ma bucur ca te-am putut ajuta tongue Poi acum doar mama ta stie exact cum sa procedezi, pentru ca ea stie mai exact cum esti tu, si pana unde te poti "intinde" big grin Deci eu cred, si sper... Ca va iesi totul bine happy.

(P.S.: Scuze ca nu am raspuns mai devreme, am fost plecat, si o sa mai plec vreo jumatate de ora tongue )

Esti foarte dragut, pur si simplu adorabil.

| Ajutatorool a răspuns:

Da, este total ciudat sa ii dai cuiva un maiou cu poza lui pe el. Cat de arogant si narcisist poti sa fii sa ai maiou cu TINE?

| Arkhasas a răspuns:

Ce situaţie penibilă? Că vrei să-i faci un cadou de ziua lui? Asta nu e situaţie penibilă.
Dar ia stai, fostului?! Ce treabă mai ai tu cu fostul?

| SverinMihaela2012 explică:

Multumesc mult,tuturor,de ajutor,problema e ca nu m-am asteptat ca vor afla atitia am avut incredere in baiatul pe care l-am rugat sa ma ajute,adica sa-mi fac o intilnire cu el ca sa-i explic pentru ce e cadoul si sa i-l dau,dar el m-a tradat intr-un fel,si mama fostului vorbea cu o prietena de a mamei mele si ii spune : "Ia te uita am aflat ca fosta i-a cumparat baiatului meu maiou" Pe mine aceasta ma ingrijoreaza, acum se vor gindi toti ca incerc sa-l intorc, dar nu e asa, am vrut doar un semn de atentie, un "multumesc" pentru tot ce a fost intre noi.sad

sad... Si eu am trecut prin ceva de genul si nu mai vreau nimeni sa simta durerea aceea... sigh Deci, sa ma gandesc la un plan thinking Aici nu cred ca e cineva care te poate ajuta. Mama ta va putea sa te sfatuiasca cel mai bine. tongue Aici ar putea chiar sa te ajute foarte mult si faptul ca poate vorbi cu celelalte mame in legatura cu asta, si poate ii va convinge pe copii tongue. Ii spui ceea ce ai vrut, si ii mai ceri o data iertare celorlalti happy Sper ca va iesi totul bine happy. Mult succes :*

Multumesc frmumos, multumesc din toata inima.Probabil ca voi vorbi cu mamica,dar imi este si incomod.Pur si simplu mereu eu imi cer iertare de la toti, dar de sentimentele mele nu le pasa nimanui, chiar si verisorul meu, de ce a procedat asa? Eu l-am rugat sa nu spuna, dar el...sint dezamagita

Poi nu mai fi tongue In primul rand trebuie sa te calmezi happy. Verisorul tau probabil nu a stiut ca iti pasa atat de mult de treaba asta, si a facut-o. asa cum face verisorul meu cand prinde un gandac sau asa, il arunca pe mine laughing, desi eu ii zic sa inceteze, pentru ca ma enerveaza, el continua tongue. Stiu cum e cand nu ii pasa nimanui de sentimentele tale tongue Dar mama ta te va proteja si iubi mereu tongue. Chiar daca este incomod, ea este mereu alaturi de tine happy. Se va termina inainte sa iti dai seama tongue. Daca ii explici tot, oricat de neintelegatoare ar fi, sigur te va intelege happy Mamele mereu simt cat de rau se simte copilul ei tongue. Deci eu zic sa vorbesti cu mama ta happy. Sigur va iesi totul bine tongue. Succes tongue :*