| ___9gs2 a întrebat:

Salutare!
La locul meu de munca este un băiat pe care îl plac, are 22 de ani și nu știu dacă ma place sau nu.
Odată mergeam ca să rezolvam ceva și în timp ce mergeam ma privea încontinuu. Dar de multe ori când ne întâlnim la munca doar ma saluta, nimic special, nu ma întreabă ce fac, despre viata mea.
Nu mi-a cerut numărul sau Instagramul.
Sunt confuza

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este normal ca omul s ate priveasca cand merge cu tine si sa-ti vorbeasca, ca asta este nromal si politicos.
Faptul ca nu ti-a dat numarul de telefon, nu ti-a dat instagramul si nu ti-a spus nimic personal pana acum, inseamna ca nu-l interesezi deloc.

| dullcat a răspuns:

Buna.Din ce ai descris aici, omul pare ca se comporta ca un coleg decent si atat. Daca tu il placi, cel mai simplu e sa ii spui, nu sa interpretezi astfel de gesturi care de fapt sunt de bun simt indiferent de sex atunci cand lucrezi intr-un colectiv (sa saluti, sa mai schimbi doua vorbe, sa ai o atitudine prietenoasa etc.).

| Hyperion7 a răspuns:

Daca un străin se uita la tine, nu înseamnă neapărat și ca te place...
Cat despre el, cred că i-a plăcut cum te-ai machiat sau ceva, că din ce vad, nu deduc că te și place ca iubita sau ceva

| VoidEternal a răspuns:

Dacă îl placi, pasul firesc e să... faci un pas.

| Bogdanel27 a răspuns:

Poți face primul pas către o discuție amicală și de acolo mai departe depinde doar de voi